Datum: 4.6.2025, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler
Oblíbený kurz přípravy moderní metodou SOUS VIDE.
Dozvíte se, co znamená sous vide, jaké má výhody a využití ve Vaší kuchyni.
Ochutnáte 15 hodin připravovaný marinovaný hovězí roštěnec. Uvaříte si křupavá kachní prsa, šťavnatou vepřovou panenku a lososa. Vše v Sous vide a s dokonalými přílohami.
SOUS VIDE MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
Filet z lososa, smetanový pórek s jablky a vínem
Vepřová panenka, salát ze sous vide brambor s česnekovo - bazalkovým dresinkem
Francouzská kachní prsa, karamelizovaná šalotka, madeira omáčka
A NAVÍC OCHUTNÁTE
Marinovaný roštěnec, fenyklový salát s křenem, wasabi lakotnéza