NOVINKA: Zimní francouzská kuchyně

Datum: 4.12.2018, 16:30 - 20:30
Lektor: Pavel Veigl

Počet osob:

 

Motto: Francouzská kuchyně nemusí být vždy složitá!

 

Co nás na kurzu čeká?

- uvaříme si drůbeží paštiku z kousků masa a jater
- řekneme si, jak uvařit čirý kuřecí vývar vhodný i do krémových polévek
- připravíme parmici nachovou pomalým dušením tak, aby se nepřekrylo její lahodné aroma
- připravíme šampaňský vinný krém. Původně italský Zabaglione, který se objevil ve Francii v 16. století.

 

MENU:

  • Venkovská paštika v terince s kuřecí glazurou
  • Krémová kaštanová polévka s pečenými kaštany
  • Parmice nachová na páře s panenskou omáčkou 
  • Šampaňský vinný krém s ledovým ovocem 

 

Dárek domů: paštika, kterou si sami vyrobíte ;-)