SVATOMARTINSKÁ HUSA: degustační menu s vařením >>> zaměřeno na foodstyling >>> při nákupu do konce září zvýhodněná cena 1 850 Kč

Datum: 11.11.2018, 11:00 - 14:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Při nákupu do 30.9.2018 platí zvýhodněná cena 1 850 Kč.

Od 1.10.2018 bude možné zakoupit svatomartinské menu včetně doprovodného programu "foodstyling s šéfkuchařem" za 2 000 Kč.

 

Prožijte s námi svátek svatého Martina, ke kterému se neodmyslitelně váže tradice pečení svatomartinské husy.


SVATOMARTINSKÉ MENU:

  • Husí paštika s pečeným masem, zauzené mandle, meruňkové čatní, koňakové želé
  • Konfitovaná husí játra, gratinované brambory, omáčka ze sušených švestek, kandovaná pomerančová kůra
  • Kaldoun – krém z husího vývaru a zeleniny se špaldovými nudlemi a masovým knedlíčkem
  • Brusinkový sorbet s růžovým vínem a hroznovou redukcí
  • Pečená husa na medu, bílé rakytníkové zelí, zelí z červené cibule, perníkové knedlíky a bramborové lokše
  • Hruškový mille feuilles s mákem, opalovaný bílkový sníh

 

Menu pro vás kompletně připraví a uvaří náš šéfkuchař Honza Rimpler a domů si odnesete recepty na svatomartinskou hostinu. Společně si ukážeme a vyzkoušíme, jak servírovat jednotlivé chody z menu. 

Ilustrační foto: