Vietnamská kuchyně - súp ga, bún xáo, bánh rán

Datum: 14.11.2018, 16:30 - 20:30
Lektor: Nguyen Phuong Thuy (Twí) & Tran Hoang Long (Long)

Počet osob:

Jmenujeme se celým jménem Nguyen Phuong Thuy & Tran Hoang Long, ale říkejte nám Twí a Long.

Jsme milovníci vietnamské kuchyně!

 

V čem se na kurzu zdokonalíme?

- připravíme si vietnamskou omáčku, která skvěle pozvedne chuť bagety a vepřového masa
- povíme si, s jakými druhy vietnamských baget se můžeme setkat a jak se docílí jejich nadýchanosti
- ukážeme si, jak uvařit kuřecí vývar, který je základem súp ga
- naučíme se vhodně restovat nudle bún tak, aby nebyly příliš suché
- zasmějeme se nad malou lekcí vietnamštiny, která se vám při objednávání vietnamských pokrmů bude zajisté hodit ;-)
- jako sladký dezert ochutnáme bánh rán, kde si odhalíme tajemství náplně sezamové koule

 

Co si společně na kurzu vietnamské kuchyně v Kulineru uvaříme?

Nahlédněte s námi pod pokličku vietnamské kultury a ochutnejte tradiční vietnamské recepty, které se předávají napříč celými generacemi jako cenný šperk. Twi a Long vás provedou vařením těch nejpopulárnějších vietnamských jídel, která si najdou své místo i u vás v kuchyni.