Datum: 15.1.2022, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler
NAČERPEJTE INSPIRACI PRO RYCHLÉ A PESTRÉ VAŘENÍ.
DO 30 MINUT NA STOLE. STEAK, RYBA, TĚSTOVINY, VEGETARIÁNSKÝ POKRM A SPOUSTO DALŠÍCH TYPŮ.
MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
FILÁTKO Z CANDÁTA NA CITRUSECH, LEHKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT S KAPARY A SUŠENÝMI RAJČATY
RUMP STEAK ZE STAŘENÉHO HOVĚZÍHO, KARAMELIZOVANÁ DÝNĚ S PINIEMI A BALSAMIKEM
POHANKOVÉ TAGLIATELLE S ČERVENÝM PESTEM A GRILOVANÝMI LILKY, ČERSTVÝ SÝR
BUDHA BOWL SALÁT - DO KRABIČKY NA DRUHÝ DEN - MANGO, AVOKÁDO, ŘEDKVIČKA ,MUNGO KLÍČKY, SOJOVO - SEZAMOVÁ ZÁLIVKA S LIMETOU