MISTRY GRILU s Honzou Rimplerem: LETNÍ AKCE rozklikněte >>>

Datum: 30.8.2018, 16:30 - 21:00
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

<<< SPECIÁLNÍ LETNÍ NABÍDKA >>> OD 20.5.2018 DO 30.8.2018! Platí pouze na vybrané kurzy grilování. Speciální dárek a speciální slevu není možné kombinovat.

  • ZÍSKEJTE DÁREK! 1x KUCHYŇSKÝ NOŽÍK GIESSER V HODNOTĚ 100 KČ! JAK NA TO?
    • Zakupte tento kurz pro 2 osoby v celkové výši 5 600 Kč. Dárek vám po přijetí platby odešleme poštou na adresu uvedenou v objednávce.
    • Máte svoji oblíbenou barvu? Napište nám do vzkazu v objednávce, jaký nožík vám máme poslat! ;-) Vyberte si z barev: limetková, oranžová, modrá, růžová, fialová, černá.

                     

  • ZÍSKEJTE 10 % SLEVU NA TENTO KURZ! JAK NA TO?
    • Zakupte tento kurz pro 4 osoby v celkové výši 11 200 Kč. Objednávku neplaťte a vyčkejte na platební údaje od naší kolegyňky Petry. Cena před slevou: 11 200 Kč, sleva: 1 120 Kč, cena po slevě: 10 080 Kč.

 

Načerpejte inspiraci pro grill párty s přáteli. S námi se stanete mistry svého grilu a skvělými hostiteli. Lehké pokrmy, kvalitní suroviny a čerstvé bylinky, které jídlu dodávají fantastickou chuť, vytvoří v kombinaci s kuchařskými dovednostmi dokonalou gastronomickou událost. Říká se, že grilování je doménou mužů, jejich rituálem a oblastí, do které nesmí vkročit nikdo jiný. Platí to u vás doma také?

Jsme si jistí, že tímto zážitkovým dárkem svého muže nadchnete! :-)

 

Motto: "Grilování - kulinářská technika pro ty, kteří už nechtějí maso jen opékat."


Letní menu na grilu (vhodné na všechny typy grilů):

  • Kořeněná vepřová panenka v sušené slanině, ananasová chilli salsa, toast ze slunečnicového chleba
  • Treska grilovaná v mangoldovém listu, marinovaná v marocké marinádě chermoula, cizrnový hummus s koriandrem
  • Suvlaki na špízu  z marinovaného vepřového karé v jogurtové marinádě, grilovaný pita chléb, salátek z blanšírované cibule, rajčat a petrželky
  • Baby Tomahawk steak s chilli zázvorovou glazurou, salát z pečených baby brambor s kapary a grilovanou paprikou
  • Flambovaný kořeněný ananas s kokosovým krémem

 

V čem se na grilu zdokonalíme?
- povíme si, jak naložit vepřovou panenku tak, aby po ugrilování zůstala šťavnatá
- ochutnáme salsu z čerstvého ananasu s chilli; dokonalé spojení ovoce a koření
- ugrilujeme si tresku v mangoldovém listu s výraznou exotickou chutí marinády chermoula (bez použití alobalu) s lehkou přílohou: cizrnovým hummusem s koriandrem
- připravíme si špízy s vepřovými kousky marinované v jogurtu s rajčatovým pyré a bylinkami; díky této marinádě vepřové maso zkřehne
- dochutíme si základní dresink na salát vinaigrette
- vrhneme se na hovězí steak a prozradíme si několik zásad při jeho přípravě
- ugrilujeme si to nejlepší libové maso z klasického kilového Tomahawku a v závěru jej potřeme glazurou - zázvor steaku dodá šmrnc, med krásně zlatavou barvu
- připravíme si odlehčenou variaci na klasický bramborový salát; pro muže lze chuť tohoto salátu zvýraznit přidáním většího množství cibule a pepře ;-)
- menu zakončíme flambovaným ananasem

 

Ke grilovanému menu pro vás bude připravený čerstvý a křupavý domácí chléb, který si díky receptu od nás budete moci doma také připravit. Na kurzu grilování budeme grilovat na špičkových unikátních grilech Big Green Egg. Dřevěné uhlí pokrmy krásně ovoní!

Letní grilování na míru pro firmy a uzavřené skupinky osob rádi zajistíme i v jiných termínech. Napište nám na info@kulinerplus.cz nebo zavolejte na tel. 734 620 220.