MISTRY GRILU s Honzou Rimplerem: LETNÍ AKCE rozklikněte >>>

Datum: 12.7.2018, 16:30 - 21:00
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

<<< SPECIÁLNÍ LETNÍ NABÍDKA >>> OD 20.5.2018 DO 30.8.2018! Platí pouze na vybrané kurzy grilování. Speciální dárek a speciální slevu není možné kombinovat.

  • ZÍSKEJTE DÁREK! 1x KUCHYŇSKÝ NOŽÍK GIESSER V HODNOTĚ 100 KČ! JAK NA TO?
    • Zakupte tento kurz pro 2 osoby v celkové výši 5 600 Kč. Dárek vám po přijetí platby odešleme poštou na adresu uvedenou v objednávce.
    • Máte svoji oblíbenou barvu? Napište nám do vzkazu v objednávce, jaký nožík vám máme poslat! ;-) Vyberte si z barev: limetková, oranžová, modrá, růžová, fialová, černá.

                     

  • ZÍSKEJTE 10 % SLEVU NA TENTO KURZ! JAK NA TO?
    • Zakupte tento kurz pro 4 osoby v celkové výši 11 200 Kč. Objednávku neplaťte a vyčkejte na platební údaje od naší kolegyňky Petry. Cena před slevou: 11 200 Kč, sleva: 1 120 Kč, cena po slevě: 10 080 Kč.

 

Načerpejte inspiraci pro grill párty s přáteli. S námi se stanete mistry svého grilu a skvělými hostiteli. Lehké pokrmy, kvalitní suroviny a čerstvé bylinky, které jídlu dodávají fantastickou chuť, vytvoří v kombinaci s kuchařskými dovednostmi dokonalou gastronomickou událost. Říká se, že grilování je doménou mužů, jejich rituálem a oblastí, do které nesmí vkročit nikdo jiný. Platí to u vás doma také? 

Jsme si jistí, že tímto zážitkovým dárkem svého muže nadchnete! :-)

 

Motto: "Grilování - kulinářská technika pro ty, kteří už nechtějí maso jen opékat."

 

Letní menu na grilu (vhodné na všechny typy grilů):

  • Grilovaný tuňák se sezamovou glazurou, ančovičkovou majonézou a bylinkovým toastem
  • Grilovaná kachní prsa s pomerančovou krustou, celerový salát s fenyklem a broskvemi
  • Glazovaný vepřový bok, marinovaný v kořeněném pivu, salát z bílé ředkve s křenem a koriandrem
  • Rump steak ze stařeného hovězího, rančerský dresink, hasselback brambory s gorgonzolou
  • Grilovaná hruška s praženými pekanovými ořechy, smetanový slaný karamel

 

V čem se na grilu zdokonalíme?
- vysvětlíme si, jak při grilování pracovat s kořením, marinádou, nebo glazurou
- ochutnáme tuňáka v sashimi kvalitě na asijský způsob
- ukážeme si minutkovou úpravu kachních prsou s kůží v madeira marinádě a doplníme je o úžasnou salátovou kombinaci celeru, fenyklu, broskví, ořechů a medovo-hořčičné zálivky
- ugrilujeme si maso vcelku v kořeněném pivním speciálu a dáme vám skvělý tip na salát s křenem, který k vepřovému masu zkrátka patří
- vrhneme se na hovězí steak a prozradíme si několik zásad, abychom docílili krásně šťavnatého masa
- rump steak je hovězí zadní s perfektním tukovým krytím; k němu si připravíme rančerský dresink s česnekem a bylinkami a vynikající brambory hasselback s gorgonzolou
- menu zakončíme dezertem z grilu a společně si ukážeme, jak připravit lahodný karamel bezpečně a bez připálení :-)

 

Ke grilovanému menu pro vás bude připravený čerstvý a křupavý domácí chléb, který si díky receptu od nás budete moci doma také připravit. Na kurzu grilování budeme grilovat na špičkových unikátních grilech Big Green Egg. Dřevěné uhlí pokrmy krásně ovoní! 


Letní grilování na míru pro firmy a uzavřené skupinky osob rádi zajistíme i v jiných termínech. Napište nám na info@kulinerplus.cz nebo zavolejte na tel. 734 620 220.