Datum: 27.4.2018, 16:30 - 21:00
Lektor: Jan Rimpler
Hledáte moderní pohoštění na párty? V tomto kurzu vás naučíme několik fantastických receptů, které uspokojí i ty nejnáročnější hosty. Začněte stylově želé drinkem a celý večer servírujte neotřelé kombinace. Občerstvení, které si pro vás připravil šéfkuchař Honza Rimpler, má jednu obrovskou výhodu. Podává se studené a vy si je tak můžete nachystat v klidu a pohodě předem. Blýsknete se jako hostitelé nejen na párty, ale také při svátečních příležitostech a rodinných oslavách.
V čem se zdokonalíme?
- ukážeme si, jak na výrobu želé drinku z pomerančového džusu a sektu, který funguje i jako dokonalý vyprošťovák
- připravíme si rolky s ricotta krémem a naučíme vás jejich různé obměny – z dýně, červené řepy a špenátu
- představíme si vynikající kombinaci lososa a kopru
- upečeme si italské chlebové tyčinky grissini a povíme si, jak je doplnit o vhodné dipy
- řekneme si, proč bychom měli nakládat roastbeef
- ukážeme si, jak maso marinovat a kroky, jak je připravit dorůžova
- zkompletujeme si mini burger a povíme si, jaké maso je do něj nejvhodnější
- dáme vám tip na rychlou nakládanou zeleninu, tzv. pickles
- připravíme si bruschettu s avokádem a krevetou
- vyšleháme si pěnu z bílé čokolády a připravíme si citrusové coulis
Společně si připravíme moderní pohoštění:
Domů si odnesete i malý dárek: cibulovou marmeládu, která se výborně hodí k masu i sýrům. Párty může začít! :-)