Kluci na cestách - Taiwan, Hong Kong, Taipei

Datum: 22.5.2018, 16:30 - 21:00
Lektor: Marek Partl a Milan Janda

Počet osob:

Marka s Milanem znáte z našeho povídání na webu už od listopadu 2017. V lednu s vámi vařili asijskou kuchyni a připravovali sushi. Jsou to velmi sehraní a precizní profesionálové. V Praze na ně narazíte v Café BUDDHA. Asijská kuchyně je jejich koníčkem i vášní. V únoru se vydali na celý měsíc do exotiky, aby vám to nejlepší mohli přivézt na kurzy vaření do Kulineru. Kdy jindy se vám podaří být blíže přítomnému zážitku z gastronomického cestování než právě teď?

 

Uvítáme vás:

Taiwanským ledovým čajem s mučenkou - silný ledový zelený čaj s maracujovým pyré

 

Jaké cestovatelské menu Marek s Milanem přivezli?

  • Vejce vařené v černém čaji s populárním kořením pěti vůní Five Spices
  • Dim Sum s chilli olejem - na páře vařené knedlíčky plněné kapustou a jidášovým uchem (vegetariánský pokrm)
  • Vepřové Wonton knedlíčky s pyré z fazolí Adzuki
  • Taiwanské masové kuličky s omáčkou ze sójových bobů, kulatozrnná rýže, okurka v sezamovém oleji

 

 

Prohlédněte si část z jejich gastro-cestovatelského tripu, rozhodně je se na co těšit!

"Michelinská restaurace DIN TAI FUNG v centru Taipei. Opravdu náš nejlepší gastro zážitek v životě! Můžeme jen doporučit!"

"Na Bali jsme ochutnali SNAKE FRUIT, díky parádním sukním jsme zapadli mezi místní, zhoupli jsme se nad rýžovými terasami a poobědvali s místní rodinou. Víc zážitků jsme si snad ani nemohli přát."