ASIJSKÉ STREET GRILOVÁNÍ: masa & omáčky

Datum: 21.5.2018, 16:30 - 21:00
Lektor: Marek Partl a Milan Janda

Počet osob:

Marka s Milanem znáte z našeho povídání na webu už od listopadu 2017. V lednu s vámi vařili asijskou kuchyni a připravovali sushi. Jsou to velmi sehraní a precizní profesionálové. V Praze na ně narazíte v Café BUDDHA. Asijská kuchyně je jejich koníčkem i vášní. V únoru se vydali na celý měsíc do exotiky, aby vám to nejlepší mohli přivézt na kurzy vaření do Kulineru. Kdy jindy se vám podaří být blíže přítomnému zážitku z gastronomického cestování než právě teď?

 

ASIJSKÉ GRILL MENU:

  • Chicken Satay: kuřecí prsa na špízu marinovaná v kokosovém mléce, kurkumě, hnědém cukru a sojové omáčce
  • Restovaná kuřecí játra s omáčkou Nuoc Cham
  • Grilované kalamáry se sušeným chilli a čerstvou limetou
  • Medailonky z pštrosa v pikantní marinádě
  • Kuřecí stehenní kousky v medovo-sojové omáčce

 

  • Domácí sladká chilli omáčka
  • Okurkový salát se sečuánským pepřem
  • Cizrnová rajta s mátou

 

Přijďte k nám načerpat inspiraci na letní grilování v asijském duchu! Všechna jídla si společně uvaříme a ugrilujeme a samozřejmě si na ně odnesete i recepty!