To nejlepší z Velikonoc!

Datum: 28.3.2018, 17:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Přijďte si k nám užít středeční večer, ochutnat velikonoční menu se sklenkou dobrého vína a na chvíli si vyzkoušet, jak se vaří v našich kuchařských zástěrách :-)

Pro partu přátel, pro páry, pro jednotlivce, pro gurmány...

 

Jak si užijete degustační večer s námi?
- připravíte si supréme z křepelky
- vychutíte si vlastní zálivku na salát
- odnesete si recepty všech pokrmů v menu a spoustu inspirace na zajímavý food styling
- ochutnáte zajímavé suroviny a neobvyklé kombinace

 

Menu:

  • Carpaccio z kořeněné červené řepy s marinovaným kozím sýrem, krutony
  • Supréme z křepelky, salátky s pučálkou a kopřivami, řeřichová vinaigrette
  • Krémová polévka z mladého špenátu se zastřeným křepelčím vejcem
  • Králičí hřbet „sous vide“ v bylinkové krustě, kopřivová nádivka, karamelizovaná karotka s mladým hráškem, topinamburové pyré
  • Mrkvový dortík s krémem z bílé čokolády, ořechy a pistáciemi

 

Součástí menu jsou i nápoje: káva, víno z regionálního vinařství Prokeš, chlazená voda s citrusy, pivo Birell, pivo Plzeň.