HUMŘÍ INVAZE V KULINERU

Datum: 15.2.2018, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Humr je považován ve světových kuchyních za opravdovou delikatesu. S námi máte jedinečnou možnost připravit si humra od základů. Ochutnáte čtyřchodové delikátní menu z humřího masa.

V čem se zdokonalíme?

  • ukážeme si, jak s humrem pracovat od základu ihned po zakoupení
  • naučíme se holandskou omáčku
  • prozradíme si několik tipů na úpravu humra
  • řekneme si, jak zpracovat celého humra a využít všechny jeho části
  • zkombinujeme humří maso se zajímavými přílohami a omáčkami
  • dozvíte se recept na domácí bagety


Menu:

  • Humří klepeta na lanýžovém oleji s pečenou holandskou omáčkou a domácí bylinkovou bagetou
  • Humří bisque s krevetovými nočky a chia semínky
  • Sorbet z růžového vína s mátovým kaviárem
  • Humr thermidor s grilovanou zeleninou, konfitované brambůrky v šafránovém másle, česneková laktonéza
  • Čokoládová terinka s liči a mangovou omáčkou

Podívejte se do fotogalerie, jak kurz humrů probíhá >>>