Humr je považován ve světových kuchyních za opravdovou delikatesu. S námi máte jedinečnou možnost připravit si humra od základů. Ochutnáte čtyřchodové delikátní menu z humřího masa.
V čem se zdokonalíme?
- ukážeme si, jak s humrem pracovat od základu ihned po zakoupení
- naučíme se holandskou omáčku
- prozradíme si několik tipů na úpravu humra
- řekneme si, jak zpracovat celého humra a využít všechny jeho části
- zkombinujeme humří maso se zajímavými přílohami a omáčkami
- dozvíte se recept na domácí bagety
Menu:
- Humří klepeta na lanýžovém oleji s pečenou holandskou omáčkou a domácí bylinkovou bagetou
- Humří bisque s krevetovými nočky a chia semínky
- Sorbet z růžového vína s mátovým kaviárem
- Humr thermidor s grilovanou zeleninou, konfitované brambůrky v šafránovém másle, česneková laktonéza
- Čokoládová terinka s liči a mangovou omáčkou
Podívejte se do fotogalerie, jak kurz humrů probíhá >>>