Zdravé a rychlé večeře do 30 minut - steak, ryba, salát, karí, těstoviny..

Datum: 2.4.2019, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Steak, ryba, těstoviny, salát a vegetariánské kari! Hlavní hvězdy dnešního večera!

Načerpejte inspiraci pro rychlé a pestré vaření. Naučíme vás připravit pět hlavních jídel nejen na zdravou večeři, která skvěle chutnají, ale také krásně vypadají!

Motto: Hotovo za 30 minut!

V čem se společně zdokonalíme?

- povíme vám, jak poznat čerstvou rybu a jak ji vyfiletovat
- prozradíme si tipy na neotřelé zeleninové saláty a zálivky
- řekneme si, jak poznat vyzrálé hovězí maso a kde je koupit
- připravíme si dokonalý a šťavnatý steak
- ukážeme si variantu vegetariánského kari
- vymixujeme si voňavé bazalkové pesto

Menu:

  • Ryba
  • Rolované filátko ze pstruha potočního s limetkovou salsou a sušenými rajčaty, fenyklový salát s jablky a koprem
  • Maso
    Filetovaný flank steak, ragú z fava fazolí se zeleninou a bylinkami
  • Vegi
    Dýňové kari se zázvorem a zeleninou, jasmínová rýže s chia semínky a bylinkami
  • Salát
    Trhané čerstvé salátky s kozím sýrem, tomaty, bylinkovými krutony a kešu ořechy, zálivka z malinového octa a koriandru
  • Těstoviny
    Pohankové tagliatelle s grilovanou zeleninou, sýrem pecorino a bazalkovým pestem