ZDRAVĚ A RYCHLE - na stole do 30 minut

Datum: 6.5.2020, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Steak, ryba, těstoviny, salát a vegetariánské kari! Hlavní hvězdy dnešního večera!

Načerpejte inspiraci pro rychlé a pestré vaření. Naučíme vás připravit pět hlavních jídel nejen na zdravou večeři.

Skvěle chutnají, a krásně vypadají!

Motto: Hotovo za 30 minut!

Co se na kurzu naučíte?

- povíme vám, jak poznat čerstvou rybu a jak ji vyfiletovat
- prozradíme si tipy na neotřelé zeleninové saláty a zálivky
- řekneme si, jak poznat vyzrálé hovězí maso a kde je koupit - připravíme si šťavnatý steak
- ukážeme si vegetariánskou variantu oblíbeného karí 
- přichystáme si zajímavý salát na druhý den

MENU:

FILÁTKO ZE PSTRUHA, OKURKOVO HRUŠKOVÝ SALÁT SE ZAKYSANOU SMETANOU A KOPREM

FILETOVANÝ STEAK Z VYZRÁLÉHO NÍZKÉHO ROŠTĚNCE, LUŠTĚNINOVÉ RAGŮ SE ZELENINOU

DÝŇOVÉ KARÍ SE ZÁZVOREM A ZELENINOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE

ŠPENÁTOVÉ TAGLIATELLE AGLIO OLIO SE SÝREM PECORINO A BAZALKOVÝM PESTEM

S SEBOU DO KRABIČKY - TRHANÉ SALÁTKY S KOZÍM SÝREM, KEŠU OŘECHY A ZÁLIVKOU Z OVOCNÉHO OCTU