MASA A RYBY Z NAŠEHO REGIONU - PŘESUN KURZU

Datum: 9.3.2021, 16:30 - 20:00
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

HOVĚZÍ MASO, ZVĚŘINA, RYBY, KOZÍ SÝR, TO VŠE DO 100 KM OD BRNA NA VAŠEM STOLE.

JAK A KDE ZRAJE MASO, KDE NAJDETE PSTRUHÁRNU V SRDCI MORAVSKÉHO KRASU, JAK CHUTNÁ ZVĚŘINA Z BOSKOVICKÝCH LESŮ?

KDE VŠE KOUPIT A JAK UPRAVIT? INSPIRACE PRO REGIONÁLNÍ SUROVINY JE OPĚT TADY

MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ UVAŘÍME:

PSTRUH LOSOSOVITÝ na kmíně, bylinkové máslo, lehký bramborový salát

MIX STEAKŮ ZE STAŘENÉHO HOVĚZÍHO z MITROVSKÉHO DVORA, PŘÍLOHY - ZELENINOVÝ SALÁT S KOZÍM SÝREM, MEDOVO - HOŘČICOVÁ ZÁLIVKA, GRILOVANÁ ZELENINA S ČERVENOU ŘEPOU A ČERSTVÝM SÝREM

MARINOVANÉ DANČÍ MEDAILONKY, BRUSINKOVÁ OMÁČKA, PLNĚNÁ BRAMBORA SLANINOU A KOZÍM SÝREM