Poukaz na konkrétní kurz
ŘÍZKY NA TALÍŘI, čtvrtek 16.1.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 2900 Kč KURZ VAŘENÍ PRO DĚTI 10 - 14 LET - BAREVNÁ ASIE, neděle 19.1.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 2400 Kč VEPŘOVÉ NA TALÍŘI , středa 22.1.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3500 Kč INDIE NA TALÍŘI - BUTTER CHICKEN, pátek 24.1.2025, lektor: Ilona Bansal, cena: 3500 Kč HOVĚZÍ NA TALÍŘI, středa 29.1.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3400 Kč ČESKÁ KUCHYNĚ - TRADIČNÍ RECEPTY, pátek 31.1.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3200 Kč MASA, STEAKY, RUMY, pátek 7.2.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3600 Kč SVĚT NA TALÍŘI, pátek 28.2.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3600 Kč RYCHLÉ RECEPTY DO 30ti MINUT, úterý 4.3.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3600 Kč BURGERY NA TALÍŘI, čtvrtek 6.3.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 2900 Kč STEAKOVÉ MENU - OSKAR KLANERT, pátek 7.3.2025, lektor: Oskar Klanert, cena: 3500 Kč THAJSKÁ KUCHYNĚ, sobota 8.3.2025, lektor: Antonín Bradáč, cena: 3600 Kč SOUS VIDE - ZÁKLADY PŘÍPRAVY, úterý 11.3.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3400 Kč RYBY A PLODY MOŘE NA TALÍŘI, úterý 18.3.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3500 Kč STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ - novinka 2025, středa 19.3.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3400 Kč MASA, STEAKY, RUMY, pátek 21.3.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3600 Kč KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ, sobota 22.3.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 4900 Kč POLÉVKY NA TALÍŘI, úterý 25.3.2025, lektor: Kuliner Plus, cena: 2900 Kč ASIE,THAJSKO,JAPONSKO,KOREA,TCHAJ-WAN, středa 26.3.2025, lektor: Thuy (Twí) Nguyen a Long Tran, cena: 3600 Kč KRÁLOVSKÉ STEAKY, čtvrtek 27.3.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3600 Kč INDIE NA TALÍŘI - LAMB VINDALOO, pátek 28.3.2025, lektor: Ilona Bansal, cena: 3600 Kč HOLKY U PLOTNY - VAŘÍ MÁMA A DCERA , sobota 29.3.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 5600 Kč KURZ VAŘENÍ PRO DĚTI 6 - 10 LET - HRAVÁ ITÁLIE, neděle 30.3.2025, lektor: Kuliner Plus, cena: 2200 Kč HUMŘI A KREVETY - NOVINKA 2025, čtvrtek 10.4.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 4200 Kč CHLAPI U PLOTNY - VAŘÍ TÁTA A SYN, pátek 11.4.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 5600 Kč RYCHLÉ RECEPTY ANEB DO 30 MINUT NA STOLE, středa 23.4.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3600 Kč MASA, STEAKY, RUMY, pátek 25.4.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3600 Kč SUSHI, pondělí 28.4.2025, lektor: Zdeněk Křížek, cena: 4200 Kč ITALSKÉ TĚSTOVINY - SERGIO BELLINI , úterý 29.4.2025, lektor: Sergio Bellini, cena: 3500 Kč JARNÍ MASA - OSKAR KLANERT, středa 30.4.2025, lektor: Oskar Klanert, cena: 3500 Kč ASIE - ZDENĚK KŘÍŽEK, pondělí 12.5.2025, lektor: Zdeněk Křížek, cena: 3990 Kč KRÁLOVSKÉ STEAKY, čtvrtek 15.5.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3600 Kč DÁMSKÁ JÍZDA S PROSECCEM, pátek 16.5.2025, lektor: Kuliner Plus, cena: 3500 Kč KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ, sobota 17.5.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 4900 Kč DRŮBEŽÍ NA TALÍŘI, středa 21.5.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3000 Kč VIETNAMSKO-THAJSKÉ GRILOVÁNÍ SE ZASERÝŽE, pátek 23.5.2025, lektor: Thuy (Twí) Nguyen a Long Tran, cena: 3600 Kč HOVĚZÍ NA TALÍŘI, středa 28.5.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3500 Kč VAŘÍME SOUS VIDE , středa 4.6.2025, lektor: Jan Rimpler, cena: 3500 Kč KVÁSKOVÝ CHLÉB S HONZOU ŠMIKMÁTOREM, sobota 7.6.2025, lektor: Honza Šmikmátor, cena: 2500 Kč ITÁLIE NA TALÍŘI - SERGIO BELLINI , úterý 10.6.2025, lektor: Sergio Bellini, cena: 3500 Kč VIETNAMSKÁ KUCHYNĚ, pátek 20.6.2025, lektor: Thuy (Twí) Nguyen a Long Tran, cena: 3600 Kč PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR - LÉTO 2025, pondělí 7.7.2025, lektor: Kuliner Plus, cena: 8500 Kč