Naši lektoři

Dalibor Navrátil

Oblíbených kulinářských témat má talentovaný a obdivuhodně zapálený kuchař Dalibor Navrátil spoustu, jeho největší lásky jsou ale ryby a mořské plody a klasická česká kuchyně. Zdaleka nejsilnější vztah má ovšem ke kuchyni francouzské; pro její jednoduchost, důraz na kvalitu surovin, která dá při úpravě plně vyznít jejich chuťovému potenciálu, hojné užívání bylinek i pro lehkost samotných jídel.

Absolvoval stáže v zahraničí:

Francie

  • Bretagne (rybí restaurant, brasserie)
  • Paříž (hotel Ritz)
  • Lyon (le guide restaurant)
  • La Provence (caffeteria, zaměření na cukrárnu a pralinky)
  • Le Puy (Espaly Saint Marcel, hotel Le Puy)
  • Lyon (brassérie Paula Boccuse)

Belgie

  • Brusel (Grand Place, rybí restaurant)

Švýcarsko

  • Bern (hotel La Pergola)

Praxe:

  • žák Jeana Phillipa Rowbatchefa (3 Michelin Guide za cukrárnu), Yyana Guyniea (šéfkuchař francouzské ambasády), Michala Myšáka, který studoval institut Paula Boccuse v Paříži a v jeho restaurantu pracoval 2 roky; pod tímto šéfkuchařem jsem pracoval 3 roky a do jeho hotelu v Lu Puy každoročně dojíždím na stáž
  • lektor gastronomických seminářů
  • gastronomický poradce ve školních jídelnách pro českou republiku při EU
  • lektor kulinářské akademie pod záštitou Evropské unie a hl. města Prahy (kurz francouzského kulinářství)
  • komisař a člen poroty Czech Specials při EU
  • v pozici šéfkuchaře získal ocenění Grand restaurant - 1. a 3. místo. Hotel Villa Voyta (je zařazen v řetězci SLH - Small Luxury Hotels, patřil mezi 25 nejluxusnějších malých hotelů na světě)
  • rytíř francouzského rytířského řádu Chaine des Rotisseurs, založeného roku 1248
  • gastronomický dohled v sídle PPF Gate Petra Kellnera v letech 2010-2011
  • spolupráce na vývoji mléčných produktů mlékárny Tatra Hlinsko vlastníka pana Babiše
  • gastronomický dohled v restauraci a bistru Oblaca na zrekonstruované Žižkovské věži
  • gastronomický dohled a lektor v gastroateliéru společnosti JIP
  • majitel firmy Gastro Clinick
Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

Hovězí pečínky 11.12.2017
pondělí 16:30
Hovězí pečínky Lektor:
Dalibor Navrátil
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
Filipínská kuchyně s Daliborem Navrátilem 19.2.2018
pondělí 16:30
Filipínská kuchyně s Daliborem Navrátilem Lektor:
Dalibor Navrátil
volný Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoBenefityDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative