Napsali o nás

Míša Salačová zve na kurz Bezlepkové pečení6.9.2017

Míša Salačová píše:

"Víte, já sama se lepku nějak “přirozeně” vyhýbám už řadu let. Píšu schválně slovo “přirozeně”, protože na lepek nemám alergii, ale vyzkoušela jsem si, jaké to je bez něj a zcela upřímně, zjistila jsem, že moje tělo lepek nepotřebuje a že je mi bez něj lépe. A co víc, mám dokonce pocit, že lepek tělo zkrátka zbytečně zatěžuje."

"Neříkám, že si občas něco “lepkového” dám, ale naučila jsem jíst bez něj. A absolutně nijak tím nestrádám… :) Těstoviny, které opravdu miluju, jsem nahradila rýžovými, které mi dokonce dnes už chutnají víc, než ty s lepkem. Pečivo nejím vůbec a nechybí mi, a pár moučníků jsem se naučila péct v bezlepkové verzi. Pro sebe. ;) Dětem lepek neupírám – moji kluci jsou děsně vybíraví a například těstoviny milují. Zatím je nechávám a nijak neomezuji, ale časem, doufám, si cestu k bezlepkové stravě také vybudují."

Více se dočtete tady >>>

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoBenefityDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative