Fotogalerie

24. 10. 2016 - MNOHO CHUTNÉHO Z CELÉHO KUŘETE

Poctivý kuřecí vývar jako základ kvalitní gastronomie. Roládka plněná nádivkou s máslovou emulzí. Kuřecí prso (supreme) s brunoise zeleninou a parmesánovým velouté. Krupicové flameri s omáčkou z čerstvého ovoce. Hosté si vyzkoušeli ostří našich nožů a nás čeká doplnění lékárničky :-).

5. 10. 2016 - NAŠE LESY PLNÉ SKVĚLÝCH DOBROT

Lahodné zvěřinové menu v podání šéfkuchaře Mirka Říhy. Srnčí paštika, zvěřinová polévka, dančí ragout se zeleninou a mandlovým knedlíkem, jelení hřbet s rybízem, hříbky a rozmarýnovým bramborem, opečené nočky s tvarohem a ovocnou omáčkou...

4. 10. 2016 - VYHLEDÁVANÉ ASIJSKÉ DELIKATESY

Úžasný kurz asijské kuchyně, tzv. exotika na dosah :-). Polévka Tom kha kai, vietnamské jarní závitky, červené kari s kuřetem, tamarindové pad thai s krevetami, green tea tiramisu.

21. 9. 2016 - EXOTICKÁ A KOUZELNÁ THAJSKÁ KUCHYNĚ

with Stephen Senewiratne :-) Tom kha kai - kuřecí polévka s galangalem, Thai beef salad - thajský salát s hovězím masem, Thai red curry with roasted pork belly - vepřové červené kari, Kanom maw gaeng - pečené mungo fazolky v kokosovém krému...

27. 8. 2016 - PRÁZDNINOVÍ KUCHTÍCI A KUCHAŘINKY

Dětský kurz vaření, který si všichni užili - nejen děti, ale i rodiče :-) Křupavá mini pizza, smoothie z čerstvého sezónního ovoce, bramborové pusinky, krupicové flameri...

26. 8. 2016 - LETNÍ GRILOVÁNÍ S KULINEREM

Letní grilování u klienta spojené s kurzem vaření na míru pro pana majitele restaurace a jeho tým. A kdo hledá, menu si najde :-).

PRÁZDNINOVÉ STŘÍPKY ZE ZÁKULISÍ KULINER

První fotogalerie, která vás zavede tzv. za oponu. Podívejte se, jak jsme si zpříjemnili letní pracovní dny :-). Týmové porady jsme začínali šálkem dobré kávy nebo kakaem. Top snídaní pro nás byla jednoznačně výtečná vejce Benedikt, na oběd hráškový krém se slaninovým chipsem a jako osvěžující dezert zmrzlina z černého rybízu s malinovým pyré a hlínou z bílé čokolády. V parných letních dnech jsme si také připravovali studené nápoje, např. z levandule či okurky. A když už bylo vše hotové, relaxovali jsme u sázení bylinek (lichořeřišnice, pelyněk,...) a úklidem :-).

5. 8. 2016 - PREZENTACE MOLEKULÁRNÍ KUCHYNĚ PRO KLIENTA

Na přání našeho významného klienta k 20. výročí od založení společnosti jsme připravili zábavnou prezentaci molekulární kuchyně. Hosté ochutnali např. red-jag jelly či lahodný whisky cream. Velkému úspěchu se těšila interaktivní příprava "sféry" Campari s pomerančovým džusem, na které se podíleli sami hosté. Mnozí z nich byli mile překvapeni jinou podobou natolik známých a oblíbených drinků. Obzvláště některé kombinace jim zachutnaly natolik, že k našemu týmu kuchařů zavítali i opakovaně. Děkujeme za to, že jsme mohli být s vámi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoBenefityDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV