Fotogalerie

16. 1. 2017 - Trendy pokrmy z kuřete

Skvělý kurz vaření s šéfkuchařem Mirkem Říhou z Restaurace Na Pekárně. Naši hosté si s celým kuřetem hravě poradili a vykouzlili výtečné pokrmy.

Cookin English 1: American breakfast

Pohodová a přátelská atmosféra na kurzu vaření v angličtině s Ian Taylor je za námi. A my už se těšíme na další pokračování. Z Ameriky a amerických snídaní se přesuneme do Mexika a společně si uvaříme Mexican Nachos and Tacos. To bude jízda! :-)

16. 12. 2016 - VÁNOČNÍ VEČÍREK V DUCHU ASIJSKÉ KUCHYNĚ

Kurzy vaření asijské kuchyně jsou velmi oblíbené, a tak jsme našemu klientovi společně s LUKÁŠEM ŽELECHOVSKÝM připravili speciální vánoční večírek pro 35 osob přímo na míru. Při příchodu čekal hosty welcome drink Tokio Peach Cocktail a malé občerstvení: Asijský kuřecí salát se sezamovým dressinkem a Lososový Gravlax s koriandrem, tequilou a avokádem. Vůně koriandru zkrátka nemá chybu! A jak u nás probíhá vaření, už znáte! :-)

12. 12. 2016 - VÁNOČNÍ VEČÍREK S PEČENÍM PERNÍČKŮ

Vánoční večírky bez pečení perníčků si už snad v Kulineru ani neumíme představit! O to více nás baví, když můžeme projevit smysl pro akci a spontánnost! Aneb záhada s heslem "vianočné medovníčky" vyřešena! :-)

7. 12. 2016 - Francouzská kuchyně s nádechem Vánoc

Na kurzu francouzské kuchyně s Daliborem Navrátilem se line celým prostorem vůně pečené galletky z bílých kachních jater a lahodné omáčky z modrých hroznů...

3. 12. 2016 - MIKULÁŠSKÉ VAŘENÍ S DĚTMI

S šéfkuchařem Honzou Rimplerem, Pavlem Veiglem a zástupem kuchařů z řad dětí i rodičů :-). Vydařený předvánoční kurz vaření pro děti, na kterém jsme připravovali čokoládový koktejl, kuřecí špízek a voňavé perníčky. Na děti čekalo i překvapení - čepka s mikulášskými dobrotami :-).

1. 12. 2016 - PŘEDVÁNOČNÍ VAŘENÍ NA MÍRU

S šéfkuchaři Tomášem Levým a Lukášem Holým! 1) Carpaccio s marinovanými žampiony a rukolou, rozmarýnový muffin. 2) Kozí sýr pečený v křupavém těstě, marmeláda z cibule a brusinek, ořechový vinaigrette. 3) Kachní prso, pečené zelí a topinamburové "risotto". 4) Čokoládové suflé, presovaná jablka, jogurtová zmrzlina.

30. 11. 2016 - MICHELINSKÝ ŠÉFKUCHAŘ OLDŘICH SAHAJDÁK A NADACE DEJME DĚTEM ŠANCI VAŘILI V KULINERU

Kuliner ve spolupráci s nadací Dejme dětem šanci podpořil děti z dětských domovů. Kurz české kuchyně v moderním pojetí vedl šéfkuchař pražské restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise Oldřich Sahajdák! Výtěžek z kurzu byl ve 100 % výši věnován na podporu dětí z dětských domovů! Dražba ředkviček byla příjemným, vtipným a zároveň dobročinným zakončením příjemného večera. :-)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoBenefityDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV