Fotogalerie

7. 12. 2016 - Francouzská kuchyně s nádechem Vánoc

Na kurzu francouzské kuchyně s Daliborem Navrátilem se line celým prostorem vůně pečené galletky z bílých kachních jater a lahodné omáčky z modrých hroznů...

3. 12. 2016 - MIKULÁŠSKÉ VAŘENÍ S DĚTMI

S šéfkuchařem Honzou Rimplerem, Pavlem Veiglem a zástupem kuchařů z řad dětí i rodičů :-). Vydařený předvánoční kurz vaření pro děti, na kterém jsme připravovali čokoládový koktejl, kuřecí špízek a voňavé perníčky. Na děti čekalo i překvapení - čepka s mikulášskými dobrotami :-).

1. 12. 2016 - PŘEDVÁNOČNÍ VAŘENÍ NA MÍRU

S šéfkuchaři Tomášem Levým a Lukášem Holým! 1) Carpaccio s marinovanými žampiony a rukolou, rozmarýnový muffin. 2) Kozí sýr pečený v křupavém těstě, marmeláda z cibule a brusinek, ořechový vinaigrette. 3) Kachní prso, pečené zelí a topinamburové "risotto". 4) Čokoládové suflé, presovaná jablka, jogurtová zmrzlina.

30. 11. 2016 - MICHELINSKÝ ŠÉFKUCHAŘ OLDŘICH SAHAJDÁK A NADACE DEJME DĚTEM ŠANCI VAŘILI V KULINERU

Kuliner ve spolupráci s nadací Dejme dětem šanci podpořil děti z dětských domovů. Kurz české kuchyně v moderním pojetí vedl šéfkuchař pražské restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise Oldřich Sahajdák! Výtěžek z kurzu byl ve 100 % výši věnován na podporu dětí z dětských domovů! Dražba ředkviček byla příjemným, vtipným a zároveň dobročinným zakončením příjemného večera. :-)

22. 11. 2016 - MASA a STEAKY

S ŠÉFKUCHAŘEM MONTE BÚ JIŘÍM AMPAPOU

18. - 20. 11. 2016 - ČOKOFEST BRNO - FOOD PARK - MALÁ AMERIKA

ČOKOLÁDA - původně aztécké slovo - znamená HOŘKÁ VODA. Ochutnat jste ji mohli v různých variacích na Čokofestu ve Foodparku v Brně. Připravovali jsme pro vás SUSHI NIGIRI S MARINOVANOU HRUŠKOU a SUSHI MAKI S JAHODAMI. Poděkování patří především Lukášovi Želechovskému z Buddha Baru v Praze za podporu a cenné rady.

14. 11. 2016 - OSLAVA NAROZENIN - VAŘENÍ ZVĚŘINOVÉHO MENU

Netradiční a vydařená rodinná oslava narozenin. Přáním hostů bylo vařit menu ze zvěřiny, kterého se s nadšením chopil náš šéfkuchař Mirek Říha. Podávala se např. Srnčí kýta se šípkovou omáčkou, marinovanou šalotkou, hříbky, slaninovou pěnou s žemlovým nočkem nebo Dančí hřbítek marinovaný v červeném víně a bylinkách, krém z topinambur, rybízové želé a marinovaný hnědý žampion.

6. 11. 2016 - OSLAVA NAROZENIN SPOJENÁ S VAŘENÍM

Oslava narozenin spojená s vařením, na které bylo oslavenců hned několik! Za tým Kuliner jsme se shodli, že video, připravené od srdce, bylo tím nejkrásnějším dárkem! Pro hosty jsme připravili podzimní punč a společně jsme si uvařili veganské menu. Dýňový krém s kokosovým mlékem a chilli nás opravdu pořádně rozpálil! :-) Na závěr jsme servírovali fazolové brownies a luxusní domácí horkou čokoládu na červeném víně...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoBenefityDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV