Fotogalerie

5. 4. 2017 - PESTRÉ VEGI VAŘENÍ S VŮNÍ JARA

Cuketové květy v tempuře plněné bylinkovou ricottou s jarními klíčky. Salát z baby špenátu s pošírovaným křepelčím vejcem a piniemi, zálivka z malinového octa. Krém z červené řepy s kozím sýrem, rukolovým pestem a smetanou. Grilované tofu na bylinkovém oleji s paprikou, pyré z fialových brambor, blanšírované romanesco. Kokosová panna cotta s mangem, limetkou a malinami.

1. 4. 2017 - Aprílový kurz vaření pro děti

Jak se líbil kurz vaření pro děti? Koukněte na fotky :-) Velmi nás potěšilo krásné hodnocení aprílového kurzu na FB od jedné maminky: Dnešní aprílové vaření s dětmi opravdu na jedničku!!! Moc děkujeme za příjemně strávené poledne s výborným obědem, a skvělým týmem!

25. 3. - 26. 3. 2017 - Cooking show v IKEA

Podpořili jsme projekt Zdraví v akci a na jeden víkend si propůjčili kuchyni v IKEA Brno. Ne že by nám naše Kuliner-kuchyně byla malá, ale moc rádi vás překvapujeme v různých částech Brna :-) Mohli jste si s námi připravit maki sushi s marinovaným lososem a zdravé chutné pomazánky, které mění svačinový stereotyp :-)

23. 3. 2017 - Vyhledávané asijské delikatesy 2

Asijskou kuchyni jsme vařili s šéfkuchařem Honzou Voráčkem z BuddhaBaru v Praze. Kurzem vaření se linula vůně koření a kokosového mléka... Jako bychom byli na druhé straně světa :-)

14. 3. 2017 - Kuliner den otevřených dveří

Na Kuliner den otevřených dveří jsme pro vás měli připravenou pořádnou mísu PIZZA těsta. Chválíme všechny, kteří splnili náš MINI úkol a přinesli si ingredience a ostatní dobroty, které mají na pizze nejradši :-)

21.2.2017 - Výběrová masa prvotřídní kvality s odborníky z rodinné firmy Steinhauser

Ideální kurz vaření pro ty, kteří chtějí poznat kvalitní maso už při vstupu do řeznictví. Právě proto, že správným výběrem masa to začíná...

30. 1. 2017 - ŠKOLENÍ KUCHAŘŮ

V lednu jsme uspořádali inspirativní školení kuchařů menz, které bylo zaměřené na zdravé a chutné vaření v praxi. Velmi často se věnujeme individuálním projektům, především školení kuchařů v restauracích a gastronomických provozech v kombinaci s využitím moderních technologií. Každé vzdělávací školení tvoříme svým klientům na míru tak, aby pro ně bylo maximálně přínosné.

1 2 3 4 5 6 7

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
BiggreeneggKafeservistitano