Fotogalerie

20. 7. - Narozeninové menu v Kulineru

Kuchařský tým Kuliner připravil a servíroval čtyřchodové narozeninové menu pro oslavence a jeho nejbližší přátele. Pro inspiraci připojujeme i složení celého menu - předkrm, polévka, hlavní chod a dezert. Kachní prso s černou čočkou beluga, redukcí z granátového jablka, foie gras, fresh salátem a Granny Smith jablkem. Topinamburový krém s plátky uzeného lososa. Vepřová panenka Wellington s bramborovým pyré s modrým sýrem. Vanilkový krém s kiwi pyré, ovocem a balsamicovou tyčinkou.

9. 7. - OSLAVA NAROZENIN S KULINEREM

Jsme rádi, že jsme mohli být součástí báječné rodinné oslavy narozenin. Oslavenkyni jsme připravili menu na míru, uvařili, přijeli, servírovali a užívali si příjemné atmosféry. V pozdních večerních hodinách jsme odjížděli s pocitem spokojenosti, že svojí prací činíme mnoho lidí šťastnými a spokojenými :-). A za to Vám děkujeme.

11.7. - 18.7. TÝDEN V HOSPŮDCE U ŠTĚPÁNA NA ŠUMAVĚ

V návaznosti na nově vybudovanou kuchyni jsme dopomohli Štěpánovi dodržovat efektivní a profesionální řízení kuchyně. Náš kuchař Pavel se stal na týden součástí Štěpánova kuchařského týmu. Prohlédněte si novou kuchyni, kuchařský tým a krásné okolí se zahradou plnou bylinek a jedlých květů.

12. 7. 2016 - Jáňův dvůr

Šéfkuchař Mirek Říha o prázdninách předává své zkušenosti v kuchyních. Podívejte se, jak se mu dařilo odborně vést a motivovat jeden z kuchařských týmů v Jáňově dvoře. A co se vlastně vařilo? Strapačky se zelím a slaninou, chlebová polévka s jogurtem, staročeská polévka z kozí syrovátky, čočka nakyselo se zastřeným farmářským vejcem, fazole nakyselo, kozí sýr vlastní výroby s olivami a cherry rajčátky, kynuté knedlíky s meruňkami, kynuté knedlíky se švestkami, palačinky s fresh marmeládou, višněmi a šlehačkou, pečený bok na šouletu, salát s polentovými hranolkami a bylinkovou zálivkou...

23. 6. 2016 - Masa a steaky s Jiřím Ampapou

Na kurzu Masa a steaky jsme s vynikajícím šéfkuchařem Jiřím Ampapou rozpálili gril. Připravovali jsme jedinečná vyzrálá masa, rafinované přílohy a skvělé omáčky. Děkujeme za příjemně strávený červnový večer s vaší milou společností! :-)

NATOČILI JSME PRO VÁS NOVÝ VIDEOSPOT!

Plníme fotogalerii, abyste věděli, co se u nás děje a co právě vaříme! Společně s vámi jsme natočili krásný dynamický VIDEOSPOT PLNÝ VAŘENÍ a ZÁBAVY. Už se těšíme, až se budeme moci pochlubit! :-) https://www.youtube.com/watch?v=AUVEGLdpxVU

27. 4. TAPAS a 25. 5. ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ

Ptáte se, co jsme vařili? Cuketový MILFUILLES s kozím sýrem a tapenádou, bramborový koláč s karamelizovanou cibulí, salsu se šunkou jamon, baskickou solenou tresku, paellu - tentokrát s nudlemi a skvělý katalánský dezert "flan de caramel". Další kurzy španělské kuchyně s Davidem Díazem čekají na vás.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV