11.3.2025, úterý 16:30 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3400 Kč
Metoda vaření sous vide je velmi populární a v posledních několika letech se řadí k moderním technikám vaření.
Výsledkem je vždy perfektně uvařené jídlo s intenzivními chutěmi.
Na kurzu se dozvíte základní informace o vybavení, teplotách, marinování a úpravě vybraných potravin.
Ochutnáte marinovaný hovězí roštěnec připravovaný 15 hodin a uvaříte si s šéfkuchařem následující menu:
VEPŘOVÁ PANENKA v bylinkách, houbové krupoto s majoránkou, omáčka z černého piva
KACHNÍ PRSA V POMERANČOVÉ MARINÁDĚ, batátové pyré, glazovaná zelenina
STEAK Z LOSOSA, okurkový salát s jablky a koprem, bylinkové máslo
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
9.1.2025 čtvrtek 16:30 |
KRÁLOVSKÉ STEAKY |
Lektor: Jan Rimpler |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz | |
10.1.2025 pátek 16:30 |
MASA, STEAKY, RUMY |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz | |
16.1.2025 čtvrtek 16:30 |
ŘÍZKY NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.