Detail kurzu

Jan Rimpler
SOUS VIDE - ZÁKLADY PŘÍPRAVY

11.3.2025, úterý 16:30 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3400 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Metoda vaření sous vide je velmi populární a v posledních několika letech se řadí k moderním technikám vaření.

Výsledkem je vždy perfektně uvařené jídlo s intenzivními chutěmi.

Na kurzu se dozvíte základní informace o vybavení, teplotách, marinování a úpravě vybraných potravin.

Ochutnáte marinovaný hovězí roštěnec připravovaný 15 hodin a uvaříte si s šéfkuchařem následující menu:

VEPŘOVÁ PANENKA v bylinkách, houbové krupoto s majoránkou, omáčka z černého piva

KACHNÍ PRSA V POMERANČOVÉ MARINÁDĚ, batátové pyré, glazovaná zelenina

STEAK Z LOSOSA, okurkový salát s jablky a koprem, bylinkové máslo

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

KRÁLOVSKÉ STEAKY 9.1.2025
čtvrtek 16:30
KRÁLOVSKÉ STEAKY Lektor:
Jan Rimpler
Volný Detail kurzu Objednat kurz
MASA, STEAKY, RUMY 10.1.2025
pátek 16:30
MASA, STEAKY, RUMY Lektor:
Jan Rimpler
Posledních 5 míst Detail kurzu Objednat kurz
ŘÍZKY NA TALÍŘI 16.1.2025
čtvrtek 16:30
ŘÍZKY NA TALÍŘI Lektor:
Jan Rimpler
Volný Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

Magnum homeBiggreeneggvíno prokeškptradingdortjakvino


Sociální sítě
Created by Shot Creative