Detail kurzu

Jan Rimpler
MASA, STEAKY, RUMY

25.4.2025, pátek 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3600 Kč

Objednat kurz

Nejen pánové jsou vítáni.

Oblíbené spojení skvělého jídla a světových rumů.

Na kurzu se naučíte základní postupy přípravy mas a zároveň ochutnáte 6 vzorků rumů z celého světa s příjemným výkladem.

MENU, které si na kurzu připravíte:

TARTAR Z TELECÍ SVÍČKOVÉ s nakládaným medvědím česnekem, korničoky a dijonskou hořčicí, rumová majonéza, česnekový chléb

RIB EYE STEAK - vysoká roštěná z vyzrálého hovězího, chilli salsa z flambovaného ananasu, pečené batáty

MARINOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA - ragú z černé čočky a zeleniny

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ 18.5.2025
neděle 9:00
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz
RYBY A PLODY MOŘE NA TALÍŘI 27.5.2025
úterý 16:30
RYBY A PLODY MOŘE NA TALÍŘI Lektor:
Jan Rimpler
Posledních 5 míst Detail kurzu Objednat kurz
HOVĚZÍ NA TALÍŘI 28.5.2025
středa 16:30
HOVĚZÍ NA TALÍŘI Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

VÍNO PLAČEKMagnum homeBiggreeneggVíno Prokeš


Sociální sítě
Created by Shot Creative