29.1.2025, středa 16:30 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3400 Kč
HOVĚZÍ MASO v hlavní roli kurzu, který vás provede jeho úpravami, tipy a vychytávkami při jeho přípravě.
Na kurzu se dozvíte:
Jak na nákup a zpracování masa
Jak na štavnatý steak a dokonalý tatarák
Recept na domácí demi glace a jiné
MENU, které si společně připravíme:
TATARÁK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S POUPATY Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU A SUŠENÝMI RAJČATY, ČESNEKOVÝ CHLÉB, DIJONSKÁ MAJONÉZA, MIKROBYLINKY
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, RESTOVANÁ SLANINA, CIBULKY A ŽAMPIONY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY
RUMP STEAK Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO, MADEIRA OMÁČKA, PLNĚNÉ PEČENÉ BRAMBORY
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
9.1.2025 čtvrtek 16:30 |
KRÁLOVSKÉ STEAKY |
Lektor: Jan Rimpler |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz | |
10.1.2025 pátek 16:30 |
MASA, STEAKY, RUMY |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz | |
16.1.2025 čtvrtek 16:30 |
ŘÍZKY NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.