Detail kurzu

Jan Rimpler
AMERIKA NA TALÍŘI

12.10.2022, středa 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3300 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Americké klasiky na vašem stole.

Dozvíte se jak správný steak, v čem je nejlěpší marinovat maso, aby bylo krásně křupavé a jak chutná čokoláda v chilli.

Pochutnáte si hlavně na mase v různých úpravách:

SMAŽENÉ JÍŽANSKÉ KUŘE - salát coleslaw

CHEESEBURGER - vyzrálé hovězí, čedar, slanina, vejce, marinovaná zelenina, čedarová omáčka

RIB EYE STEAK - rozmarýnové brambory, zeleninová salsa s chilli a kukuřicí

CHILLI CON CARNE- klasika s masem, fazolemi a čokoládou

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

MASA, STEAKY A RUMY.... 8.12.2022
čtvrtek 16:30
MASA, STEAKY A RUMY.... Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
SVĚT NA TALÍŘI - NOVINKA!!! 10.1.2023
úterý 16:30
SVĚT NA TALÍŘI - NOVINKA!!! Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
HOVĚZÍ NA TALÍŘI 12.1.2023
čtvrtek 16:30
HOVĚZÍ NA TALÍŘI Lektor:
Jan Rimpler
volný Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
Biggreeneggoleje z Petrávčevíno prokeškptrading


Sociální sítě
Created by Shot Creative