3.2.2020, pondělí 16:30 - 20:00, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2800 Kč
VEPŘOVÉ MASO V HLAVNÍ ROLI KURZU, KTERÝ VÁS PROVEDE JEHO ZÁKLADNÍMI ÚPRAVAMI A VYCHYTÁVKAMI NA JEHO PŘÍPRAVU.
GRILOVANÉ, VAŘENÉ, TRHANÉ I MARINOVANÉ.
ZÁKLADNÍ MARINÁDY, CHUTNÝ VÝVAR, POMALÉ PEČENÍ A MINUTKOVÁ ÚPRAVA. NEJEN O TOM SE DOZVÍTE NA TOMTO KURZU.
MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
RILLETTE Z PEČENÉHO VEPŘOVÉHO BOKU, KMÍNOVÝ CHLÉB
MARINOVANÁ PANENKA, OMÁČKA Z ČERNÉHO PIVA, KROUPY S HOUBAMI
PEČENÉ RAMÍNKO, CIBULOVÉ ZELÍ, ŽEMLOVÝ KNEDLÍK
VEPŘOVÝ T - BONE STEAK, KŘENOVÝ SALÁT S JABLKY A CHILLI, HOŘČICOVÝ DIP
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
19.4.2024 pátek 16:30 |
BURGERY NA TALÍŘI - Novinka |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 4 místa | Detail kurzu Objednat kurz | |
4.5.2024 sobota 10:00 |
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
10.5.2024 pátek 16:30 |
CHLAPI U PLOTNY - VAŘÍ TÁTA A SYN |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 1 místo | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.