Detail kurzu

Jan Rimpler
MASA, STEAKY, RUMY...

16.9.2022, pátek 16:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3300 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Na tomto oblíbeném kurzu dokonale spojíte příjemné s užitečným.

Naučte se šťavnatý steak, báječná kachní prsa, zdokonalte se v chutných přílohách a omáčkách a ještě k tomu zdegustujte světové rumy s našim rummasterem.

Zjistíte, že správné carpaccio nepotřebuje moc ingrediencí, aby by lo dokonalé.

MENU, KTERÉ SI NA KURZU PŘIPRAVÍTE:

CARPACCIO Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ s piniemi, rukolou a parmazánem.

SIRLOIN STEAK Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO, ananasová chilli salsa, pečené baby brambory

FRANCOUZSKÁ KACHNÍ PRSA na tymiánu a flambovaných pomerančích

 

 

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

HUMR NA TALÍŘI     11.10.2022
úterý 16:30
HUMR NA TALÍŘI Lektor:
Jan Rimpler
volný Detail kurzu Objednat kurz
AMERIKA NA TALÍŘI 12.10.2022
středa 16:30
AMERIKA NA TALÍŘI Lektor:
Jan Rimpler
volný Detail kurzu Objednat kurz
VAŘÍME SOUS VIDE - NOVÉ MENU 19.10.2022
středa 16:30
VAŘÍME SOUS VIDE - NOVÉ MENU Lektor:
Jan Rimpler
volný Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
Biggreeneggoleje z Petrávčevíno prokeškptrading


Sociální sítě
Created by Shot Creative