Detail kurzu

Jan Rimpler
STEAKY - hanger, t - bone, rump.. PŘELOŽENO

13.1.2021, středa 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3200 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

BUDE TO MASO, JAKO VŽDY!!!

STAŘENÉ HOVĚZÍ MASO V HLAVNÍ ROLI.

V BURGERU, NA PÁNVI I NA GRILU....

 MENU, KTERÉ SI PŘIPRAVÍME:

BURGER Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO MASA, ČEDAR, SLANINA, NAKLÁDANÁ ZELENINA, BBQ OMÁČKA

ZAUZENÝ HANGER STEAK, OMÁČKA Z PEČENÝCH RAJČAT

T -  BONE STEAK - NÍZKÝ ROŠTĚNEC A SVÍČKOVÁ NA KOSTI, PEPŘOVÁ OMÁČKA

RUMP STEAK, ZELENINOVÉ RAGÚ S FAZOLEMI A KUKUŘICÍ

na kurzu budeme používat špičkové grily Big Green Egg

 

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

STEAKY, MASA, PIVNÍ SPECIÁLY            PŘELOŽENO 19.1.2021
úterý 16:30-20.30
STEAKY, MASA, PIVNÍ SPECIÁLY PŘELOŽENO Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
HUMŘI A KREVETY 28.1.2021
čtvrtek 16:30
HUMŘI A KREVETY Lektor:
Jan Rimpler
volný Detail kurzu Objednat kurz
Kurz vaření pro děti >>> odměna za vysvědčení 30.1.2021
sobota 11:30
Kurz vaření pro děti >>> odměna za vysvědčení Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
BiggreeneggKafeservistitano


Sociální sítě
Created by Shot Creative