Detail kurzu

Martin Beránek
Čokoláda s Martinem Beránkem: pralinky, lanýže, ganáže

28.3.2019, čtvrtek 16:30 - 21:00, volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3200 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Temperace čokolády - Základy práce s čokoládou
Výroba čokoládových lanýžů
Zpracování a výroba čokoládových ganaží
Výroba čokoládových pralinek – bonbonů i otevřených pralinek
Výroba dekorací z čokolády
Lakování čokolády


Čokoládové lanýže
Griliášový lanýž
- Oříškový griliáš
Chilli lanýž

Čokoládové ganaže
Pistáciová s bílou čokoládou a pomerančem
Yuzu s bílou čokoládou

Náplně do pralinek dle sezony
Hořká a mléčná čokoláda

 

Jak prožijete čas s námi?

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

Čokoláda s Martinem Beránkem: pralinky, lanýže, ganáže 28.3.2019
čtvrtek 16:30
Čokoláda s Martinem Beránkem: pralinky, lanýže, ganáže Lektor:
Martin Beránek
volný Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarKafeservistitanoGastroPlusGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative