Detail kurzu

Martin Beránek
ČOKOLÁDA - MARTIN BERÁNEK - PŘESUN KURZU

12.3.2021, pátek 16:30 - 21:00, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3000 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Martin Beránek a jeho Dolce Passione jsou zpět na scéně kurzů v Brně.

Máte se na co těšit...

Temperace čokolády - Základy práce s čokoládou
Výroba čokoládových lanýžů
Zpracování a výroba čokoládových ganaží
Výroba čokoládových pralinek – bonbonů i otevřených pralinek
Výroba dekorací z čokolády
Lakování čokolády


Čokoládové lanýže
Griliášový lanýž
- Oříškový griliáš
Chilli lanýž

Čokoládové ganaže
Pistáciová s bílou čokoládou a pomerančem
Yuzu s bílou čokoládou

Náplně do pralinek dle sezony
Hořká a mléčná čokoláda

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

Není žádný kurz.

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
BiggreeneggKafeservistitano


Sociální sítě
Created by Shot Creative