Detail kurzu

Jan Rimpler
MISTRY GRILU s Honzou Rimplerem: panenka, treska, baby Tomahawk

23.3.2019, sobota 16:30 - 21:00, volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2800 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Načerpejte inspiraci pro grill párty s přáteli. S námi se stanete mistry svého grilu a skvělými hostiteli. Lehké pokrmy, kvalitní suroviny a čerstvé bylinky, které jídlu dodávají fantastickou chuť, vytvoří v kombinaci s kuchařskými dovednostmi dokonalou gastronomickou událost. Říká se, že grilování je doménou mužů, jejich rituálem a oblastí, do které nesmí vkročit nikdo jiný. Platí to u vás doma také?

Jsme si jistí, že tímto zážitkovým dárkem svého muže nadchnete! :-)

 

Motto: "Grilování - kulinářská technika pro ty, kteří už nechtějí maso jen opékat."


Menu na grilu (vhodné na všechny typy grilů):

 

 

V čem se na grilu zdokonalíme?
- povíme si, jak naložit vepřovou panenku tak, aby po ugrilování zůstala šťavnatá
- ochutnáme salsu z čerstvého ananasu s chilli; dokonalé spojení ovoce a koření
- ugrilujeme si tresku v mangoldovém listu s výraznou exotickou chutí marinády chermoula (bez použití alobalu) s lehkou přílohou: cizrnovým hummusem s koriandrem
- připravíme si špízy s vepřovými kousky marinované v jogurtu s rajčatovým pyré a bylinkami; díky této marinádě vepřové maso zkřehne
- dochutíme si základní dresink na salát vinaigrette
- vrhneme se na hovězí steak a prozradíme si několik zásad při jeho přípravě
- ugrilujeme si to nejlepší libové maso z klasického kilového Tomahawku a v závěru jej potřeme glazurou - zázvor steaku dodá šmrnc, med krásně zlatavou barvu
- připravíme si odlehčenou variaci na klasický bramborový salát; pro muže lze chuť tohoto salátu zvýraznit přidáním většího množství cibule a pepře ;-)
- menu zakončíme flambovaným ananasem

 

Ke grilovanému menu pro vás bude připravený čerstvý a křupavý domácí chléb, který si díky receptu od nás budete moci doma také připravit. Na kurzu grilování budeme grilovat na špičkových unikátních grilech Big Green Egg. Dřevěné uhlí pokrmy krásně ovoní!

 

 

Jak prožijete čas s námi?

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

KRÁLOVSKÉ STEAKY - Tomahawk, Hanger, T-bone 27.11.2018
úterý 16:30
KRÁLOVSKÉ STEAKY - Tomahawk, Hanger, T-bone Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
RYBY mořské & sladkovodní 28.11.2018
středa 16:30
RYBY mořské & sladkovodní Lektor:
Jan Rimpler
volný Detail kurzu Objednat kurz
KRÁLOVSKÉ STEAKY II. - trhaný burger, sirloin steak, vepřový T-bone 30.11.2018
pátek 16:30
KRÁLOVSKÉ STEAKY II. - trhaný burger, sirloin steak, vepřový T-bone Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative