13.9.2022, úterý 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3300 Kč
Rakouská, německá a švýcarská kuchyně jsou kuchyněmi tradičními a jsou velmi blízké té naší.
Co mají společného? Poctivá a vydatná jídla. Od švýcarských KALBSGESCHNETZELTES,německých špekových knedlíků po rakouský Tafelspitz.
Základní vývar, pečeně, knedlíky nebo zelí. Jak na to se právě na tomto kurzu dozvíte.
Šéfkuchař Honza Rimpler vám krok za krokem ukáže, jak se od základů postupně propracovat k dokonalému výsledku.
Menu,které si společně připravíme:
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
![]() |
31.5.2023 středa 16:30 |
VEPŘOVÉ NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
volný | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
2.6.2023 pátek 16:30 |
KRÁLOVSKÉ STEAKY |
Lektor: Jan Rimpler |
obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
9.6.2023 pátek 16:30 |
MENU NA GRIL: kachní prsa, vepřový bok, rump steak |
Lektor: Jan Rimpler |
obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.