13.9.2022, úterý 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3300 Kč
Rakouská, německá a švýcarská kuchyně jsou kuchyněmi tradičními a jsou velmi blízké té naší.
Co mají společného? Poctivá a vydatná jídla. Od švýcarských KALBSGESCHNETZELTES,německých špekových knedlíků po rakouský Tafelspitz.
Základní vývar, pečeně, knedlíky nebo zelí. Jak na to se právě na tomto kurzu dozvíte.
Šéfkuchař Honza Rimpler vám krok za krokem ukáže, jak se od základů postupně propracovat k dokonalému výsledku.
Menu,které si společně připravíme:
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
19.4.2024 pátek 16:30 |
BURGERY NA TALÍŘI - Novinka |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz | |
20.4.2024 sobota 11:00 |
POLÉVKY NA TALÍŘI - novinka za skvělou cenu |
Lektor: Jan Rimpler |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz | |
4.5.2024 sobota 10:00 |
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.