10.11.2023, pátek 16:30 , Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3600 Kč
BUDE TO MASO !!!
Naučte se dokonalý steak z různých steakových partií. Rady a tipy na jeho přípravu a inspirace na zajímavé přílohy.
Maso ochutnáte opět z různých koutů světa i z farem nedaleko od Brna.
Každý si připravíte své 3 skvělé steaky a steak na kosti jako bonus společně s kolegou u plotny.
MENU, KTERÉ SI PŘIPRAVÍTE:
RUMP STEAK, pečená paprika, ajvar s majonézou
SIRLOIN STEAK, salát z manga a avokáda, french dresing
FILETOVANÝ FLANK STEAK, omáčka ze zeleného pepře, sojové omáčky a mirinu
T - BONE STEAK, omáčka chimichuri
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
![]() |
9.1.2024 úterý 16:30 |
RYCHLÉ RECEPTY ANEB DO 30 MINUT NA STOLE |
Lektor: Jan Rimpler |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
16.1.2024 úterý 16:30 |
AMERIKA NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
17.1.2024 středa 16:30 |
KRÁLOVSKÉ STEAKY |
Lektor: Jan Rimpler |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.