Detail kurzu

Jan Rimpler
KRÁLOVSKÉ STEAKY

10.11.2023, pátek 16:30 , Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3600 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

BUDE TO MASO !!!

Naučte se dokonalý steak z různých steakových partií. Rady a tipy na jeho přípravu a inspirace na zajímavé přílohy.

Maso ochutnáte opět z různých koutů světa i z farem nedaleko od Brna.

Každý si připravíte své 3 skvělé steaky a steak na kosti jako bonus společně s kolegou u plotny.

MENU, KTERÉ SI PŘIPRAVÍTE:

RUMP STEAK, pečená paprika, ajvar s majonézou

SIRLOIN STEAK, salát z manga a avokáda, french dresing

FILETOVANÝ FLANK STEAK, omáčka ze zeleného pepře, sojové omáčky a mirinu

T - BONE STEAK, omáčka chimichuri

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

RYCHLÉ RECEPTY ANEB DO 30 MINUT NA STOLE 9.1.2024
úterý 16:30
RYCHLÉ RECEPTY ANEB DO 30 MINUT NA STOLE Lektor:
Jan Rimpler
Volný Detail kurzu Objednat kurz
AMERIKA NA TALÍŘI        16.1.2024
úterý 16:30
AMERIKA NA TALÍŘI Lektor:
Jan Rimpler
Volný Detail kurzu Objednat kurz
KRÁLOVSKÉ STEAKY 17.1.2024
středa 16:30
KRÁLOVSKÉ STEAKY Lektor:
Jan Rimpler
Volný Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

Biggreeneggvíno prokeškptradingdortjakvino


Sociální sítě
Created by Shot Creative