Detail kurzu

Jan Rimpler
KRÁLOVSKÉ STEAKY - nejoblíbenější kurz posledních let!!!

26.11.2019, úterý 16:30 - 21:00, obsazený
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3100 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Připravit královský steak je umění a dovést ho k dokonalosti v kombinaci s přílohami, omáčkami a dipy stejně tak.

Hledáte kulinářský zážitek, kde je kvalitní maso v každém chodu surovinou číslo jedna? Pak je tento kurz šitý na míru přímo vám. Rozpálíme pánev i gril. Ochutnáme steak v klasické úpravě i zauzený. A navíc se naučíme, jak na domácí burger včetně pečiva.

V čem se zdokonalíme?

- naučíme se rozpoznat vyzrálé hovězí maso

- připravíme si tři druhy královských hovězích steaků - Tomahawk, Hanger, T-bone; a doporučíme i další steakové partie a jejich vhodnou úpravu

- povíme si, jak na domácí pečivo, které hravě zvládnete 
- povíme si o vhodném poměru hovězího masa, díky kterému docílíme šťavnatého burgeru
- Tomahawk je cca kilový steak z roštěnce s kostí a výrazným tukovým mramorováním; tuk je nositelem chuti, a proto tento steak chutná tak božsky
- vysvětlíme si rozdíl mezi mokrým a suchým zráním
- připravíme si brambory v solné krustě a karamelizovanou karotku. připravíme si klasickou pepřovou omáčku
- předvedeme si, jak si krátce zaudit maso na grilu - ochutnáme zauzený Hanger steak 
- o T-bone steaku se říká, že je králem hovězích steaků, je to přirozeně kořeněné hovězí maso výrazné chuti
- na závěr pro vás máme tip na jednoduchý a lehký dezert po grilování – sezónní ovoce v Bourbonu, doma je můžete vyzkoušet i v jiné alkoholové variaci



Menu:

 


Na kurzu budeme grilovat na unikátních grilech Big Green Egg.

 

 

Jak prožijete čas s námi?

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

HALLOWEENSKÁ PÁRTY PRO TEENAGERY !!! 26.10.2019
sobota 16:00
HALLOWEENSKÁ PÁRTY PRO TEENAGERY !!! Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
Zvěřina na našem stole - klasické recepty 30.10.2019
středa 16:30
Zvěřina na našem stole - klasické recepty Lektor:
Jan Rimpler
volný Detail kurzu Objednat kurz
SVATOMARTINSKÁ HUSA: Degustační nedělní oběd 10.11.2019
neděle 12:00
SVATOMARTINSKÁ HUSA: Degustační nedělní oběd Lektor:
Jan Rimpler
volný Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
BiggreeneggKafeservistitano


Sociální sítě
Created by Shot Creative