Detail kurzu

Jan Rimpler
GRILOVACÍ TOPOVKY >>> inspirace na začátek grilovací sezóny

7.3.2019, čtvrtek 16:30 - 21:00, volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2800 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Načerpejte inspiraci pro grill párty s přáteli. S námi se stanete mistry svého grilu a skvělými hostiteli. Lehké pokrmy, kvalitní suroviny a čerstvé bylinky, které jídlu dodávají fantastickou chuť, vytvoří v kombinaci s kuchařskými dovednostmi dokonalou gastronomickou událost. Říká se, že grilování je doménou mužů, jejich rituálem a oblastí, do které nesmí vkročit nikdo jiný. Platí to u vás doma také?

Jsme si jistí, že tímto zážitkovým dárkem svého muže nadchnete! :-)

 

Motto: "Grilování - kulinářská technika pro ty, kteří už nechtějí maso jen opékat."

 

MENU - GRILOVACÍ TOPOVKY (vhodné na všechny typy grilů):

 

V čem se na grilu zdokonalíme?
- vysvětlíme si, jak při grilování pracovat s kořením, marinádou, nebo glazurou
- ugrilujeme si tresku v mangoldovém listu s výraznou exotickou chutí marinády chermoula (bez použití alobalu) s lehkou přílohou: cizrnovým hummusem s koriandrem
- předvedeme si, jak si krátce zaudit maso na grilu
- ochutnáme zauzený Hanger steak 
- složíme si nejtypičtější americký burger v domácí housce
- povíme si, jaké maso je do burgeru nejvhodnější a jak je opékat (v zimě doma na pánvi, v létě na grilu)
- společně si orestujeme zlatavou karamelizovanou cibulku, která v burgeru nesmí chybět
- ochutnáme tennessee omáčku s výrazným whiskey aroma
- vrhneme se na hovězí steak a prozradíme si několik zásad, abychom docílili krásně šťavnatého masa
- rump steak je hovězí zadní s perfektním tukovým krytím; k němu si připravíme rančerský dresink s česnekem a bylinkami a vynikající brambory hasselback s gorgonzolou
- menu zakončíme dezertem z grilu a společně si ukážeme, jak připravit lahodný karamel bezpečně a bez připálení :-)

 

Ke grilovanému menu pro vás bude připravený čerstvý a křupavý domácí chléb, který si díky receptu od nás budete moci doma také připravit. Na kurzu grilování budeme grilovat na špičkových unikátních grilech Big Gre-en Egg. Dřevěné uhlí pokrmy krásně ovoní!

 

 

Jak prožijete čas s námi?

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

KRÁLOVSKÉ STEAKY - Tomahawk, Hanger, T-bone 27.11.2018
úterý 16:30
KRÁLOVSKÉ STEAKY - Tomahawk, Hanger, T-bone Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
RYBY mořské & sladkovodní 28.11.2018
středa 16:30
RYBY mořské & sladkovodní Lektor:
Jan Rimpler
volný Detail kurzu Objednat kurz
KRÁLOVSKÉ STEAKY II. - trhaný burger, sirloin steak, vepřový T-bone 30.11.2018
pátek 16:30
KRÁLOVSKÉ STEAKY II. - trhaný burger, sirloin steak, vepřový T-bone Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative