Detail kurzu

Jan Rimpler
MISTRY GRILU s Honzou Rimplerem: hovězí žebro, vepřové koleno, hovězí steaky >>> ukončení letní grilovací sezóny v Kulineru :-)

8.9.2018, sobota 16:30 - 21:00, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2800 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Načerpejte inspiraci pro grill párty s přáteli. S námi se stanete mistry svého grilu a skvělými hostiteli. Lehké pokrmy, kvalitní suroviny a čerstvé bylinky, které jídlu dodávají fantastickou chuť, vytvoří v kombinaci s kuchařskými dovednostmi dokonalou gastronomickou událost. Říká se, že grilování je doménou mužů, jejich rituálem a oblastí, do které nesmí vkročit nikdo jiný. Platí to u vás doma také? :-)

 

Jsme si jistí, že tímto zážitkovým dárkem svého muže nadchnete! :-)

 

Motto: "Grilování - kulinářská technika pro ty, kteří už nechtějí maso jen opékat."

 

Menu na grilu (vhodné pro všechny typy grilů):

V čem se zdokonalíme?
- řekneme si, jak vhodně namarinovat a upravit hovězí žebro na gril
- projdeme se světem vyzrálých steakových mas a ukážeme si, jak poznat vyzrálé hovězí maso
- ugrilujeme si krále hovězích steaků T-bone
- naučíme se masa vhodně marinovat a grilovat tak, aby byla křehká a šťavnatá
- připravíme si vynikající omáčky a skvělou salsu
- připravíme si několik druhů příloh, které se k menu výborně hodí – domácí pečivo, křenový salátek, grilovanou červenou řepu
- společně si naservírujeme osvěžující domácí mojito zmrzlinu

 

Ke grilovanému menu pro vás bude připravený čerstvý a křupavý domácí chléb, který si díky receptu od nás budete moci doma také připravit. Na kurzu grilování budeme grilovat na špičkových unikátních grilech Big Green Egg. Dřevěné uhlí pokrmy krásně ovoní!


Grilování na míru pro firmy a uzavřené skupinky osob rádi zajistíme i v jiných termínech. Napište nám na info@kulinerplus.cz nebo zavolejte na tel. 734 620 220.

 

Jak prožijete čas s námi?

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

KRÁLOVSKÉ STEAKY - Tomahawk, Hanger, T-bone 27.11.2018
úterý 16:30
KRÁLOVSKÉ STEAKY - Tomahawk, Hanger, T-bone Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
RYBY mořské & sladkovodní 28.11.2018
středa 16:30
RYBY mořské & sladkovodní Lektor:
Jan Rimpler
volný Detail kurzu Objednat kurz
KRÁLOVSKÉ STEAKY II. - trhaný burger, sirloin steak, vepřový T-bone 30.11.2018
pátek 16:30
KRÁLOVSKÉ STEAKY II. - trhaný burger, sirloin steak, vepřový T-bone Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative