Detail kurzu

Jan Rimpler
MISTRY GRILU s Honzou Rimplerem: LETNÍ AKCE rozklikněte >>>

30.8.2018, čtvrtek 16:30 - 21:00, volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2800 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

<<< SPECIÁLNÍ LETNÍ NABÍDKA >>> OD 20.5.2018 DO 30.8.2018! Platí pouze na vybrané kurzy grilování. Speciální dárek a speciální slevu není možné kombinovat.

                     

 

Načerpejte inspiraci pro grill párty s přáteli. S námi se stanete mistry svého grilu a skvělými hostiteli. Lehké pokrmy, kvalitní suroviny a čerstvé bylinky, které jídlu dodávají fantastickou chuť, vytvoří v kombinaci s kuchařskými dovednostmi dokonalou gastronomickou událost. Říká se, že grilování je doménou mužů, jejich rituálem a oblastí, do které nesmí vkročit nikdo jiný. Platí to u vás doma také?

Jsme si jistí, že tímto zážitkovým dárkem svého muže nadchnete! :-)

 

Motto: "Grilování - kulinářská technika pro ty, kteří už nechtějí maso jen opékat."


Letní menu na grilu (vhodné na všechny typy grilů):

 

V čem se na grilu zdokonalíme?
- povíme si, jak naložit vepřovou panenku tak, aby po ugrilování zůstala šťavnatá
- ochutnáme salsu z čerstvého ananasu s chilli; dokonalé spojení ovoce a koření
- ugrilujeme si tresku v mangoldovém listu s výraznou exotickou chutí marinády chermoula (bez použití alobalu) s lehkou přílohou: cizrnovým hummusem s koriandrem
- připravíme si špízy s vepřovými kousky marinované v jogurtu s rajčatovým pyré a bylinkami; díky této marinádě vepřové maso zkřehne
- dochutíme si základní dresink na salát vinaigrette
- vrhneme se na hovězí steak a prozradíme si několik zásad při jeho přípravě
- ugrilujeme si to nejlepší libové maso z klasického kilového Tomahawku a v závěru jej potřeme glazurou - zázvor steaku dodá šmrnc, med krásně zlatavou barvu
- připravíme si odlehčenou variaci na klasický bramborový salát; pro muže lze chuť tohoto salátu zvýraznit přidáním většího množství cibule a pepře ;-)
- menu zakončíme flambovaným ananasem

 

Ke grilovanému menu pro vás bude připravený čerstvý a křupavý domácí chléb, který si díky receptu od nás budete moci doma také připravit. Na kurzu grilování budeme grilovat na špičkových unikátních grilech Big Green Egg. Dřevěné uhlí pokrmy krásně ovoní!

Letní grilování na míru pro firmy a uzavřené skupinky osob rádi zajistíme i v jiných termínech. Napište nám na info@kulinerplus.cz nebo zavolejte na tel. 734 620 220.

 

Jak prožijete čas s námi?

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

GRILOVÁNÍ - masa, steaky, omáčky, přílohy - menu I. 19.6.2018
úterý 16:30
GRILOVÁNÍ - masa, steaky, omáčky, přílohy - menu I. Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
5 SKVĚLÝCH FITNESS OBĚDŮ: NOVÉ MENU 26.6.2018
úterý 16:30
5 SKVĚLÝCH FITNESS OBĚDŮ: NOVÉ MENU Lektor:
Jan Rimpler
Posledních 5 míst Detail kurzu Objednat kurz
MISTRY GRILU s Honzou Rimplerem: LETNÍ AKCE rozklikněte >>> 12.7.2018
čtvrtek 16:30
MISTRY GRILU s Honzou Rimplerem: LETNÍ AKCE rozklikněte >>> Lektor:
Jan Rimpler
volný Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoBenefityDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative