Detail kurzu

Jan Rimpler
MISTRY GRILU s Honzou Rimplerem: LETNÍ AKCE rozklikněte >>>

29.8.2018, středa 16:30 - 21:00, volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2800 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

<<< SPECIÁLNÍ LETNÍ NABÍDKA >>> OD 20.5.2018 DO 30.8.2018! Platí pouze na vybrané kurzy grilování. Speciální dárek a speciální slevu není možné kombinovat.

                     

 

Načerpejte inspiraci pro grill párty s přáteli. S námi se stanete mistry svého grilu a skvělými hostiteli. Lehké pokrmy, kvalitní suroviny a čerstvé bylinky, které jídlu dodávají fantastickou chuť, vytvoří v kombinaci s kuchařskými dovednostmi dokonalou gastronomickou událost. Říká se, že grilování je doménou mužů, jejich rituálem a oblastí, do které nesmí vkročit nikdo jiný. Platí to u vás doma také?

Jsme si jistí, že tímto zážitkovým dárkem svého muže nadchnete! :-)

 

Motto: "Grilování - kulinářská technika pro ty, kteří už nechtějí maso jen opékat."

 

Letní menu na grilu (vhodné na všechny typy grilů):

 

V čem se na grilu zdokonalíme?
- vysvětlíme si, jak při grilování pracovat s kořením, marinádou, nebo glazurou
- ochutnáme tuňáka v sashimi kvalitě na asijský způsob
- ukážeme si minutkovou úpravu kachních prsou s kůží v madeira marinádě a doplníme je o úžasnou salátovou kombinaci celeru, fenyklu, broskví, ořechů a medovo-hořčičné zálivky
- ugrilujeme si maso vcelku v kořeněném pivním speciálu a dáme vám skvělý tip na salát s křenem, který k vepřovému masu zkrátka patří
- vrhneme se na hovězí steak a prozradíme si několik zásad, abychom docílili krásně šťavnatého masa
- rump steak je hovězí zadní s perfektním tukovým krytím; k němu si připravíme rančerský dresink s česnekem a bylinkami a vynikající brambory hasselback s gorgonzolou
- menu zakončíme dezertem z grilu a společně si ukážeme, jak připravit lahodný karamel bezpečně a bez připálení :-)

 

Ke grilovanému menu pro vás bude připravený čerstvý a křupavý domácí chléb, který si díky receptu od nás budete moci doma také připravit. Na kurzu grilování budeme grilovat na špičkových unikátních grilech Big Green Egg. Dřevěné uhlí pokrmy krásně ovoní!


Letní grilování na míru pro firmy a uzavřené skupinky osob rádi zajistíme i v jiných termínech. Napište nám na info@kulinerplus.cz nebo zavolejte na tel. 734 620 220.

 

Jak prožijete čas s námi?

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

GRILOVÁNÍ - masa, steaky, omáčky, přílohy - menu I. 19.6.2018
úterý 16:30
GRILOVÁNÍ - masa, steaky, omáčky, přílohy - menu I. Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
5 SKVĚLÝCH FITNESS OBĚDŮ: NOVÉ MENU 26.6.2018
úterý 16:30
5 SKVĚLÝCH FITNESS OBĚDŮ: NOVÉ MENU Lektor:
Jan Rimpler
Posledních 5 míst Detail kurzu Objednat kurz
MISTRY GRILU s Honzou Rimplerem: LETNÍ AKCE rozklikněte >>> 12.7.2018
čtvrtek 16:30
MISTRY GRILU s Honzou Rimplerem: LETNÍ AKCE rozklikněte >>> Lektor:
Jan Rimpler
volný Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoBenefityDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative