Detail kurzu

Jan Rimpler
SOBOTNÍ GRILOVÁNÍ - masa, steaky, omáčky, přílohy

14.9.2019, sobota 16:30 - 21:00, volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2900 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Načerpejte inspiraci pro vaše víkendové grill párty s přáteli. 

Říká se, že grilování je doménou mužů, jejich rituálem a oblastí, do které nesmí vkročit nikdo jiný. Platí to u vás doma také? :-)


Motto: "Grilování - kulinářská technika pro ty, kteří už nechtějí maso jen opékat."

V čem se zdokonalíme?
- ugrilujeme si různé druhy mas (kuřecí, krkovička, hovězí steaky) a poradíme vám, jak je vhodně upravovat
- ukážeme si, jak poznat vyzrálé hovězí maso
- naučíme se masa vhodně marinovat a grilovat tak, aby byla křehká a šťavnatá
- dozvíte se, jak upéct tu nejšťavnatější krkovici.
- připravíme si vynikající omáčky a dipy – satay omáčka, salsa z černých fazolí a cuketová hořčice
- připravíme si několik druhů příloh, které se k menu výborně hodí – domácí pečivo, křenový salátek a pečené brambory
- společně si naservírujeme stylový dezert báječné chuti, jak jinak než na grilu, kterým své hosty zaručeně nadchnete

Menu:
• Křupavá kuřecí křídla se satay omáčkou, domácí sezamová banketka
• Grilovaná vepřová krkovice s jablečnou glazurou a křenovým salátkem
• Zauzený filetovaný flank steak se salsou z černých fazolí a kukuřice
Steak z vyzrálého vysokého roštěnce s domácí cuketovou hořčicí a pečenými bramborami na česneku
• Grilovaná jablka plněná čokoládou, omáčka z bílého rumu a sušených fíků

 

Na kurzu grilování budeme grilovat na špičkových unikátních grilech Big Green Egg.

 

 

 

Jak prožijete čas s námi?

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

SOUS VIDE - panenka, steak, roastbeef, supréme, losos 10.9.2019
úterý 16:30
SOUS VIDE - panenka, steak, roastbeef, supréme, losos Lektor:
Jan Rimpler
Poslední 3 místa Detail kurzu Objednat kurz
KRÁLOVSKÉ STEAKY II. - trhaný burger,hovězí steak, vepřový T-bone 12.9.2019
čtvrtek 16:30
KRÁLOVSKÉ STEAKY II. - trhaný burger,hovězí steak, vepřový T-bone Lektor:
Jan Rimpler
Poslední 3 místa Detail kurzu Objednat kurz
SOBOTNÍ GRILOVÁNÍ - masa, steaky, omáčky, přílohy 14.9.2019
sobota 16:30
SOBOTNÍ GRILOVÁNÍ - masa, steaky, omáčky, přílohy Lektor:
Jan Rimpler
Poslední 4 místa Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
BiggreeneggKafeservistitano


Sociální sítě
Created by Shot Creative