10.6.2020, středa 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2900 Kč
Metoda vaření sous vide je velmi populární a v posledních několika letech se řadí k moderním technikám vaření.
Výsledkem je vždy perfektně uvařené jídlo s intenzivními chutěmi.
Co je metoda sous vide?
Vaření ve vodní lázni za pomocí vakuovacích sáčků při nízkých a udržovaných teplotách.
cook - chill - regen = uvařit – zchladit - ohřát
MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
VEPŘOVÁ PANENKA v bylinkách, houbové krupoto s majoránkou, omáčka z černého piva
ROASTBEEF Z NÍZKÉHO ROŠTĚNCE, wasabi dip, křenový salát s jablky
KUŘECÍ SUPRÉME S KOSTÍ A KŮŽÍ,batátové pyré, madeira omáčka
STEAK Z LOSOSA, okurkový salát s jablky a koprem, bylinkové máslo
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
28.3.2024 čtvrtek 16:30 |
MASA, STEAKY, RUMY |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
19.4.2024 pátek 16:30 |
BURGERY NA TALÍŘI - Novinka |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz | |
20.4.2024 sobota 11:00 |
POLÉVKY NA TALÍŘI - novinka za skvělou cenu |
Lektor: Jan Rimpler |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.