Detail kurzu

Jan Rimpler
Novinka: AMERIKA NA GRILU - burger, chicken wings, spare ribs - sleva 20 %

15.3.2018, čtvrtek 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2800 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

 

PRVNÍ VYKOPÁVACÍ JARNÍ GRILOVÁNÍ si můžete zakoupit se zaváděcí GRILL SLEVOU 20 %, a to do 8. 3. 2018. ZVÝHODNĚNÁ CENA PO SLEVĚ 2 240,- Kč. Mimořádná sleva platí pouze na nákup tohoto kurzu. Slevu uplatníte při vyplnění objednávky ve svém nákupním košíku. Do kolonky Slevový kupon vepište kód burger20

 

Máte rádi grilování, pochutnáte si hlavně na mase, výrazných omáčkách a pikantním menu? Pak jste tu správně. Barbecue by mělo být hlavně o tom užít si skvělé lidi, bavit se a ochutnávat to nejlepší jídlo. Základem je mít maso v top formě, luxusní marinádu a kvalitní dřevěné uhlí. Koneckonců sezóna grilování už klepe na dveře, a proto vás šéfkuchař Honza Rimpler naučí grilovat tak, že to budete umět lépe než v restauraci! :-)

 

V čem se zdokonalíme?
- ukážeme si přípravu marinády na kuřecí křidélka, díky které krásně zkřehnou (pečená jsou opravdu skvělá, a proto si je kdykoliv budete moci připravit doma v troubě)
- řekneme si, jak nejlépe upravit spare ribs – krátká vepřová žebírka s libovým masem
- prozradíme si recept na BBQ omáčku - nejklasičtější klasiku z grilu vonící po dřevěném uhlí
- složíme si nejtypičtější americký burger v domácí housce
- povíme si, jaké maso je do burgeru nejvhodnější a jak je opékat (v zimě doma na pánvi, v létě na grilu)
- společně si orestujeme zlatavou karamelizovanou cibulku, která v burgeru nesmí chybět
- ochutnáme tennessee omáčku s výrazným whiskey aroma
- předvaříme si v nálevu krkovici a celé steaky i s kostí pak ugrilujeme
- vyrobíme si pivní glazuru z černého piva
- ukážeme si, jak rychle doma naložit zeleninu
- připravíme si pikantní směs z hovězího masa do hot dogu s opečenou bílou klobáskou
- ochutíme si salát coleslaw a přidáme do něj chilli a křen

Při přípravě menu ovládneme pánev, troubu i gril. Vy už si pak jen vyberete tu úpravu, která vám v danou chvíli bude vyhovovat nejvíce.

 

AMERICAN GRILL MENU:

 


Barbecue bez delikátní a chutné BBQ omáčky by bylo prostě nuda, a tak si ji odnesete domů jako dárek. Jsme si jistí, že se vám bude na víkend hodit! :-)

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ 4.5.2024
sobota 10:00
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz
CHLAPI U PLOTNY - VAŘÍ TÁTA A SYN 10.5.2024
pátek 16:30
CHLAPI U PLOTNY - VAŘÍ TÁTA A SYN Lektor:
Jan Rimpler
Poslední 1 místo Detail kurzu Objednat kurz
SOBOTNÍ GRILOVÁNÍ 11.5.2024
sobota 11:00
SOBOTNÍ GRILOVÁNÍ Lektor:
Jan Rimpler
Posledních 5 míst Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

Magnum homeBiggreeneggvíno prokeškptradingdortjakvino


Sociální sítě
Created by Shot Creative