Detail kurzu

Jan Rimpler
GRILOVÁNÍ - masa, steaky, omáčky, přílohy - menu I. - vaše nejoblíbenější

25.4.2018, středa 16:30 - 20:30, obsazený
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2800 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Načerpejte inspiraci pro grill párty s přáteli. S námi se stanete mistry svého grilu a skvělými hostiteli. Lehké pokrmy, kvalitní suroviny a čerstvé bylinky, které jídlu dodávají fantastickou chuť, vytvoří v kombinaci s kuchařskými dovednostmi dokonalou gastronomickou událost. Říká se, že grilování je doménou mužů, jejich rituálem a oblastí, do které nesmí vkročit nikdo jiný. Platí to u vás doma také? :-)


Motto: "Grilování - kulinářská technika pro ty, kteří už nechtějí maso jen opékat."

V čem se zdokonalíme?
- ugrilujeme si různé druhy mas (kuřecí, krkovička, hovězí steaky) a poradíme vám, jak je vhodně upravovat
- ukážeme si, jak poznat vyzrálé hovězí maso
- naučíme se masa vhodně marinovat a grilovat tak, aby byla křehká a šťavnatá
- dozvíte se, jak upéct tu nejšťavnatější krkovici vcelku
- připravíme si vynikající omáčky a dipy – satay omáčka, salsa z černých fazolí a cuketová hořčice
- připravíme si několik druhů příloh, které se k menu výborně hodí – domácí pečivo, křenový salátek a pečené brambory
- společně si naservírujeme stylový dezert báječné chuti, jak jinak než na grilu, kterým své hosty zaručeně nadchnete

Menu:
• Křupavá kuřecí křídla se satay omáčkou, domácí sezamová banketka
• Grilovaná vepřová krkovice s jablečnou glazurou a křenovým salátkem
• Zauzený filetovaný flank steak se salsou z černých fazolí a kukuřice
Steak z vyzrálého vysokého roštěnce s domácí cuketovou hořčicí a pečenými bramborami na česneku
• Grilovaná jablka plněná čokoládou, omáčka z bílého rumu a sušených fíků

 

Ke grilovanému menu pro vás bude připravený čerstvý a křupavý domácí chléb, který si díky receptu od nás budete moci doma také připravit.

Na kurzu grilování budeme grilovat na špičkových unikátních grilech Big Green Egg.

 

Jak prožijete čas s námi?

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

GRILOVÁNÍ - masa, steaky, omáčky, přílohy - menu I. - vaše nejoblíbenější 25.4.2018
středa 16:30
GRILOVÁNÍ - masa, steaky, omáčky, přílohy - menu I. - vaše nejoblíbenější Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
MODERNÍ PÁRTY DELIKATESY: roastbeef, mini burger, bruschetta, grissini, parmazánové košíčky 27.4.2018
pátek 16:30
MODERNÍ PÁRTY DELIKATESY: roastbeef, mini burger, bruschetta, grissini, parmazánové košíčky Lektor:
Jan Rimpler
Poslední 4 místa Detail kurzu Objednat kurz
PERU na talíři 2.5.2018
středa 16:30
PERU na talíři Lektor:
Jan Rimpler
Posledních 5 míst Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoBenefityDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative