Detail kurzu

Jan Rimpler
PERU na talíři

2.5.2018, středa 16:30 - 20:30, volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2700 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz


Znáte peruánské delikatesy? Přijďte se naučit osobité kombinaci chutí a surovin, které nás s jihoamerickým kontinentem spojují. Brambory – kukuřice – kuře – hovězí – ryby. Zážitky ze západní polokoule, přímo z Limy, vám u vaření povypráví šéfkuchař Honza Rimpler.


V čem se zdokonalíme?
- namarinujeme si bílou tresku v limetkové šťávě a řekneme si, jaké další druhy ryb jsou vhodné na ceviche úpravu
- připravíme si netradiční přílohu: praženou a vařenou kukuřici a batáty
- ukážeme si marinádu vhodnou na kuřecí maso a povíme si, jak docílit toho, aby bylo maso křehké; špízy si poté ugrilujeme
- prozradíme si recept na domácí pečivo
- připravíme si hovězí svíčkovou na minutku v kombinaci s výraznou aromatickou surovinou koriandrem
- řekneme si, proč v kuchyni používat chilli papričky a v čem je paprička aji amarillo jiná
- usmažíme si peruánské koblihy s karemelovým sirupem, který je výborný také na palačinky

 

Welcome drink:
Chicha morada – osvěžující nápoj z fialové kukuřice a ananasu s vůní skořice

 

Menu:

 

Picarones patří jednoznačně k peruánskému street food. Když se projdete v Peru po ulici, na tyto koblihy určitě narazíte! :-)

 

 

Jak prožijete čas s námi?

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

HUMŘÍ INVAZE V KULINERU: humra nevaříme každý den, další termín připadne až na říjen 20.4.2018
pátek 16:30
HUMŘÍ INVAZE V KULINERU: humra nevaříme každý den, další termín připadne až na říjen Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
GRILOVÁNÍ - masa, steaky, omáčky, přílohy - menu I. - vaše nejoblíbenější 25.4.2018
středa 16:30
GRILOVÁNÍ - masa, steaky, omáčky, přílohy - menu I. - vaše nejoblíbenější Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
MODERNÍ PÁRTY DELIKATESY: roastbeef, mini burger, bruschetta, grissini, parmazánové košíčky 27.4.2018
pátek 16:30
MODERNÍ PÁRTY DELIKATESY: roastbeef, mini burger, bruschetta, grissini, parmazánové košíčky Lektor:
Jan Rimpler
Poslední 4 místa Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoBenefityDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative