10.4.2018, úterý 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2800 Kč
Indická kuchyně je velmi barevná, výrazná a rozmanitá, stejně tak jako Indie celá. Každý stát má svá specifická jídla, dokonce i každá rodina má své recepty. Vaření indických jídel je trochu jako alchymie, přidáním špetky koření nebo změnou kořenící směsi můžete docílit úplně jiných chutí a celé jídlo posunout o hodně výš. Vaření každého jídla je proto úžasným zážitkem.
Předkrm
ONION BHAJI & MINT CHUTNEY - cibule s koriandrem smažené v těstíčku z cizrny, mátové čatní
Hlavní chod VEGI
DAL PALAK s rýží - luštěninové curry se špenátem; basmati rýže; vegetariánský pokrm
Hlavní chod
BUTTER CHICKEN & NAAN - jeden z nejznámějších indických masových pokrmů, kuře v jemné krémové máslové omáčce
A jako příloha velmi oblíbený indický chléb Naan.
Dezert
KHEER - rýžový puding s ořechy a šafránem; typický indický dezert, který nesmí chybět u žádného slavnostního menu
Dárek pro vás:
Domácí MÁSLO GHEE – poradíme, jak si je doma připravit
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
3.5.2024 pátek 16:30 |
INDIE NA TALÍŘI |
Lektor: Ilona Bansal |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.