27.3.2018, úterý 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2800 Kč
Načerpejte inspiraci pro grill párty s přáteli. S námi se stanete mistry svého grilu a skvělými hostiteli. Lehké pokrmy, kvalitní suroviny a čerstvé bylinky, které jídlu dodávají fantastickou chuť, vytvoří v kombinaci s kuchařskými dovednostmi dokonalou gastronomickou událost. Říká se, že grilování je doménou mužů, jejich rituálem a oblastí, do které nesmí vkročit nikdo jiný. Platí to u vás doma také? :-)
Motto: "Grilování - kulinářská technika pro ty, kteří už nechtějí maso jen opékat."
V čem se zdokonalíme?
- připravíme si předkrm plný středomořských chutí, který naladí vaše chuťové buňky
- řekneme si, jak vhodně namarinovat a upravit hovězí žebro na gril
- projdeme se světem vyzrálých steakových mas a ukážeme si, jak poznat vyzrálé hovězí maso
- ugrilujeme si krále hovězích steaků T-bone
- naučíme se masa vhodně marinovat a grilovat tak, aby byla křehká a šťavnatá
- připravíme si vynikající omáčky – z černého piva nebo bloody mary
- připravíme si několik druhů příloh, které se k menu výborně hodí – domácí pečivo, křenový salátek, grilovanou červenou řepu
- společně si naservírujeme osvěžující domácí mojito zmrzlinu
Menu:
• Grilovaná rajčata plněná mozzarellou a krevetami, rukolové pesto, lilkový kaviár
• Hovězí žebro s kaparovým máslem s ančovičkou, kmínové kefírové housky, křenový salát s jablky
• Rolované vepřové koleno bez kosti, zauzené na ovocných pilinách, omáčka z černého piva a papriček chipotle
• Královský T-Bone steak z vyzrálého hovězího, omáčka bloody mary a kořeněná grilovaná červená řepa
• Grilovaný ananas v kokosové krustě, domácí jogurtová mojito zmrzlina
Ke grilovanému menu pro vás bude připravený čerstvý a křupavý domácí chléb, který si díky receptu od nás budete moci doma také připravit.
Na kurzu grilování budeme grilovat na špičkových unikátních grilech Big Green Egg.
Jak prožijete čas s námi?
Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.
Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
![]() |
20.4.2018 pátek 16:30 |
HUMŘÍ INVAZE V KULINERU: humra nevaříme každý den, další termín připadne až na říjen |
Lektor: Jan Rimpler |
obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
25.4.2018 středa 16:30 |
GRILOVÁNÍ - masa, steaky, omáčky, přílohy - menu I. - vaše nejoblíbenější |
Lektor: Jan Rimpler |
obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
27.4.2018 pátek 16:30 |
MODERNÍ PÁRTY DELIKATESY: roastbeef, mini burger, bruschetta, grissini, parmazánové košíčky |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 4 místa | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213
Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.