Detail kurzu

Pavel Veigl
Trendy pokrmy z kuřete

13.2.2018, úterý 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2400 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

KURZ JE VELMI VHODNÝ I PRO TY, KTEŘÍ V KUCHYNI TEPRVE ZAČÍNAJÍ.

Kuřecí maso patří v české kuchyni k těm nejoblíbenějším. Svou lehkostí, jednoduchostí a nenáročností je součástí jídelníčku mnoha sportovců, „dietářů“, dětí. Na druhou stranu je kuřecí maso často kritizované. My v Kuliner pracujeme s kuřetem žluté barvy, které je krmeno kukuřicí. Sami budete překvapeni, jak je takové kuře všem dostupné a jak se dají s celým kuřetem vytvořit slavnostní i běžné pokrmy pro více osob za příjemnou cenu. K tomu všemu vám ukážeme a naučíme vás mnoho vychytávek, které se stanou součástí vašeho domácího vaření.

V čem vás zdokonalíme?
- vykostíme si kuře a zpracujeme všechny jeho části
- při přípravě ragú si ukážeme část masa, které je v celém kuřeti nejjemnější
- založíme si poctivý vývar, který je základem všech kuchyní a využijeme jej pro přípravu omáček
- zabalíme si roládu z vykoštěného stehna a naplníme ji sezónními surovinami
- připravíme si kuřecí supreme, tolik oblíbený ve francouzské kuchyni
- nakrájíme zeleninu způsobem brunoise a upravíme ji do podoby zdravé a lehké přílohy k masu
- opečeme si kuře, aby bylo zlatavé, křupavé a zároveň šťavnaté
- uvaříme si smetanové flameri provoněné čerstvou vanilkou, které bude dokonalou sladkou tečkou na závěr

Menu:
• Ragú z barevné čočky s kuřecím masem na bylinkovém másle
• Poctivý kuřecí vývar jako základ kvalitní gastronomie
• Roládka plněná nádivkou s máslovou emulzí
• Kuřecí prso (supreme) s brunoise zeleninou a parmesánovým velouté
• Krupicové flameri s omáčkou z čerstvého ovoce

K masu budeme mít připravený čerstvě pečený chléb se sušenými rajčaty a lněným semínkem.

Na cestu domů vám přibalíme jeden litr kvalitního kuřecího vývaru :-)

 

Jak prožijete čas s námi?

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

PROGRAM PRO DĚTI od 6 do 12 let s lekcí angličtiny hravě ;-) 27.8.2018
pondělí 9:00
PROGRAM PRO DĚTI od 6 do 12 let s lekcí angličtiny hravě ;-) Lektor:
Pavel Veigl
volný Detail kurzu Objednat kurz
Zahradní grill párty pro děti 31.8.2018
pátek 16:30
Zahradní grill párty pro děti Lektor:
Pavel Veigl
volný Detail kurzu Objednat kurz
NOVINKA: Kurz vaření pro děti - Hasselback potatoes, vegi burger, chocomousse 1.9.2018
sobota 11:30
NOVINKA: Kurz vaření pro děti - Hasselback potatoes, vegi burger, chocomousse Lektor:
Pavel Veigl
volný Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoBenefityDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative