Detail kurzu

Jan Rimpler
Vař & Podpoř děti kurzem vaření

17.10.2017, úterý 16:30 - 20:30, obsazený
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 4000 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Vař & Podpoř je speciální kurz vaření, jehož koupí podpoříte děti z Dětského domova v Tišnově. Šéfkuchař Honza Rimpler si pro vás připravil menu, ve kterém kombinuje pokrmy z Itálie & Francie. Uvaříme si domácí ravioli, famózní cibulačku a taky božský steak rossini s lanýžem a játry foie gras.

 

Proč jsme si vybrali právě Dětský domov Tišnov? 

Zakoupením kurzu přispíváte celou částkou 4 000 Kč na podporu Dětskému domovu Tišňov. O předání šeku s konkrétní vybranou sumou vám dáme vědět tady na webu i na facebooku.

 

V čem se společně zdokonalíme?
- ochutnáme italskou klasiku v kombinaci tuňák a telecí na grilu
- předáme vám recepty na domácí pečivo: ciabattu a rozmarýnovou bagetku
- poradíme, jakou vhodnou mouku si pořídit na přípravu domácích těstovin
- vyválíme si a naplníme ravioli špenátem s prosciutto šunkou
- rozmixujeme si pesto a dáme vám tipy na další pesta i druhy těstovin, které si vyrobíte z jednoho základního těsta 
- naučíme vás francouzskou klasiku - polévku ze tří základních surovin jako je cibule, vývar a víno (doplněné jen o česnek a bylinky)
- samotnou cibulačku si zapečme typicky francouzským sýrem Comté, který do ní zkrátka patří
- ukážeme si známou úpravu steaku z pravé svíčkové, chuť zvýrazníme dvěma luxusními surovinami – játry foia gras a voňavým lanýžem
- představíme si zásady přípravy steaků (mramorování, vyzrálost, propečenost, …)
- připravíme si omáčku financiére s kousky lanýže, jejímž základem je demi glace
- upečeme si bramborový gratin s parmezánem, zjemněný smetanou a bylinkami
- večer zakončíme jemným dezertem - nadýchaným pomerančovým soufflé, ke kterému vám naservírujeme vynikající pomerančový sorbet

 

Menu Vař & Podpoř:

V ceně kurzu jsou zahrnuty alkoholické i nealkoholické nápoje.

 

 

 

Jak prožijete čas s námi?

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

Vař & Podpoř děti kurzem vaření 17.10.2017
úterý 16:30
Vař & Podpoř děti kurzem vaření Lektor:
Jan Rimpler
obsazený Detail kurzu Objednat kurz
PROFI KUCHAŘI 15.1.2018
pondělí 16:30
PROFI KUCHAŘI Lektor:
Jan Rimpler
volný Detail kurzu Objednat kurz
KRÁLOVSKÉ STEAKY - Tomahawk, Hanger, T-bone 17.1.2018
středa 16:30
KRÁLOVSKÉ STEAKY - Tomahawk, Hanger, T-bone Lektor:
Jan Rimpler
volný Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoBenefityDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative