Detail kurzu

Zdeňka Mazúrová
Bezlepkové pečení - cukroví a dezerty, které se vám zaručeně podaří!

24.10.2017, úterý 16:30 - 21:00, obsazený
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2800 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Rádi byste upekli bezlepkovou verzi moučníku, která je k nerozeznání od klasiky? Dopřejte sobě a svým dětem sladké dezerty bez lepku a z kvalitních surovin výtečné chuti. 

Paní Zdeňka začala péct před 9 lety pro svou dceru, přátele, známé a propracovala se až k sepsání bezlepkové kuchařky. Ráda vám pomůže s přípravou bezlepkových dezertů, které se vám s její pomocnou rukou a zkušenostmi podaří vždy. Příběh, jak to vše začalo, si můžete přečíst tady


V čem se společně zdokonalíme?
- řekneme si, jaké druhy bezlepkové mouky při pečení používat
- doporučíme vám kvalitní mouky na trhu - výběr vhodné mouky zaručí skvělý výsledek
- prozradíme si základ úspěchu - jakou mouku na jaký druh těsta použít (např. Jaká mouka je nejlepší pro křehké těsto, aby se nedrobilo?)
- ukážeme si zpracování těsta a promísení ingrediencí v robotu i ručně s láskou
- poradíme vhodnou tloušťku těsta, aby se nerozpadalo a nepraskalo
- vytvoříme si několik druhů těst na cukroví - linecká srdíčka, ischelské dortíčky a ořechová kolečka
- předáme vám osvědčený recept na máslový krém připravovaný ve vodní lázni, který je chuťově vynikající, dlouho vydrží a nikdy se vám nesrazí
- přidáme tipy na různé obměny a varianty krému (vanilkový, limetkový, karamelový, ovocný, …)
- upečeme si piškotový korpus, který mnohokrát využijete k přípravě dortů, zákusků pro návštěvy, na narozeninové oslavy – překvapí vás, jak je chuťově i vizuálně k nerozeznání od toho klasického
- domů si odnesete několik druhů cukroví a perfektní přípravu na předvánoční pečení
- na závěr si ukážeme velmi rychlý super moučník – čokoládové brownie – šetří čas a chutná báječně


Sváteční menu bez lepku:

 Domů si odnesete kolekci kompletně dozdobeného bezlepkového cukroví a bezlepkových moučníků :-)

Semi-naked dortík s malinovým mascarpone, ovocem a sněhovými pusinkami: vláčný a nadýchaný korpus bez lepku nás naprosto nadchnul.

 

 

 

Jak prožijete čas s námi?

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

Bezlepkové pečení - cukroví a dezerty, které se vám zaručeně podaří! 24.10.2017
úterý 16:30
Bezlepkové pečení - cukroví a dezerty, které se vám zaručeně podaří! Lektor:
Zdeňka Mazúrová
obsazený Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoBenefityDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative