7.5.2022, sobota 16:30 , Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3300 Kč
HOVĚZÍ MASO, ZVĚŘINA, RYBY, KOZÍ SÝR, TO VŠE DO 100 KM OD BRNA NA VAŠEM STOLE.
JAK A KDE ZRAJE MASO, KDE NAJDETE PSTRUHÁRNU V SRDCI MORAVSKÉHO KRASU, JAK CHUTNÁ ZVĚŘINA Z BOSKOVICKÝCH LESŮ?
KDE VŠE KOUPIT A JAK UPRAVIT? INSPIRACE PRO REGIONÁLNÍ SUROVINY JE OPĚT TADY
MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
PSTRUH LOSOSOVITÝ NA VÍNĚ A SLANINĚ, ZÁMECKÉ BRAMBORY
STAŘENÉ HOVĚZÍ z MITROVSKÉHO DVORA, 3 STEAKOVÉ PARTIE
PŘÍLOHY - ZELENINOVÝ SALÁT S ŘEPOU A ČERSTVÝM SÝREM, MEDOVO - HOŘČICOVÁ ZÁLIVKA, GRILOVANÁ ZELENINA S ČERVENOU ŘEPOU A ČERSTVÝM SÝREM
MARINOVANÉ DANČÍ MEDAILONKY, BRUSINKOVÁ OMÁČKA, PLNĚNÁ BRAMBORA SLANINOU A KOZÍM SÝREM
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
19.4.2024 pátek 16:30 |
BURGERY NA TALÍŘI - Novinka |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
4.5.2024 sobota 10:00 |
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
10.5.2024 pátek 16:30 |
CHLAPI U PLOTNY - VAŘÍ TÁTA A SYN |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 1 místo | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.