Aktuality

NOVINKA: Kuchyně Latinské Ameriky s Eduardem22.8.2017

 

Představujeme Vám našeho nového šéfkuchaře a lektora Eduarda Castrillóna. Odkud pochází a kam ho vedly jeho kuchařské kroky se dozvíte v medailonku >>>

 

CHILLI PAPRIČKY: co jste o nich nevěděli?

Když jsme se Eduarda zeptali na pozoruhodnost, kterou by nám mohl rozmanitost Latinské Ameriky přiblížit, rozpovídal se o chilli papričkách: to, co od nich chtějí obyvatelé zemí Střední Ameriky a Mexika, je pálivost (čím víc pálí, tím líp), proto se zde používají papričky čerstvé. V zemích položených jižněji se chilli papričky také těší velké oblibě, ale spíš právě v podobě past, při jejichž přípravě se pálivá látka (kapsaicin) odstraňuje. Využívá se pak především chuť a vůně papričky. Čím více na jih, tím je pálivé méně oblíbené - v Chile a Argentině už se s ním setkáme jen zřídka.

 

V listopadu Vám Eduardo zprostředkuje gastronomický zážitek po kuchyních Latinské Ameriky - Mexiko, Peru, Argentina a Kolumbie.
Vaříme už 10. 11. 2017 - Kuchyně Latinské Ameriky - mořské plody, pasty, omáčky nahlédněte >>>

Odběr novinek Odebírat

Archív aktualit

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoBenefityDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative